Accedeix al document al complet a través de la imatge!

Desafiament RECI 2018

La Red Española de Ciudades Interculturales (RECI), seguint l'experiència del Consell d'Europa en 2015, i de la passada experiència en el “Desafiament RECI 2016 Diversity Advantage”, llança el “Desafiament RECI 2018 Diversity Advantage” amb el suport de la Fundació de l'Obra Social La Caixa. El concurs pretén identificar i atorgar reconeixement a pràctiques, projectes i iniciatives que han demostrat aprofitar millor el “avantatge de la diversitat”.

Els exemples poden consistir una àmplia varietat d'iniciatives (projectes, polítiques, metodologies, formes de gestió etc.) que poden haver estat implementades per una gran diversitat d'actors (AAPP, empreses, organitzacions socials, centres educatius, culturals, esportius, etc.).

El Desafiament persegueix identificar les pràctiques més útils per a demostrar el “avantatge de la diversitat” i es planteja en un format concurso en el qual l'important serà el procés de motivació, aprenentatge i conscienciació. L'objectiu és ajudar tant representants polítics, de la societat civil i al conjunt de la ciutadania per a canviar el paradigma mental sobre la diversitat i desvincular la seva consideració de conceptes relacionats amb “problemes” “conflictes” o “amenaces” i reforçar el seu vincle amb conceptes com a “oportunitat”, “recurs “ i “avantatge”.

 

Qui pot participar?

El concurs està obert a tota mena d'organitzacions, tant públiques com privades: ONG, administració pública local o regional, empreses, associacions, plataformes de la societat civil, etc. El concurs no és exclusiu per a les ciutats, de fet, aquestes podran actuar de vehicle transmissor d'altres entitats o institucions.

Per a enviar-nos el teu projecte, contacta'ns en info@ciudadesinterculturales.com o bé accedeix directament a aquest link.