Us volem donar la benvinguda a la nostra web de La Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius, un programa desenvolupat pel Servei de Convivència, Desevolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La Xarxa vol esdevenir un espai  a on qualsevol veí o veïna pugui treballar per la convivència, i hi trobi els mitjans i els recolzaments necessaris. La seva finalitat és, doncs, afavorir el mutu coneixement i la col·laboració entre ciutadans i ciutadanes perquè esdevinguin agents per la convivència

Dins la nostra línia treballem la diversitat i interculturalitat com un valor de ciutat. Treballem la millora continuada de les relacions entre les persones i de les persones amb l’ entorn, des de la proximitat i vetllant per garantir la igualtat de drets i deures des de l’equitat. Aquest és un espai obert a tots els suggeriments i aportacions de millora que vulgueu fer-nos arribar!

 

 

Capgira't

Capgirar és girar una cosa de manera que quedi a l'inrevés de com estava, ja sigui capgirar roba, les estovalles o els prejudicis. Capgira’t és la nova campanya de sensibilització que busca concienciar de la importància de contrastar la informació que ens arriba per evitar els falsos rumors.

Després de trobar-nos, la presa de consciència, la sensibilització, el coneixement compartit, el reconeixement  i la participació conviden a remoure valors, idees, creences; conviden a capgirar situacions o esdeveniments.

Aquest és el nostre repte d’enguany 2021/2022. Com sempre, des de la reflexió i l’autoreflexió, i el foment del pensament crític: toca capgirar.

T'animes? 

Ara, capgira! Capgira't!