Us volem donar la benvinguda a la nostra web de La Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius, un programa desenvolupat pel Servei de Convivència, Desevolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La Xarxa vol esdevenir un espai  a on qualsevol veí o veïna pugui treballar per la convivència, i hi trobi els mitjans i els recolzaments necessaris. La seva finalitat és, doncs, afavorir el mutu coneixement i la col·laboració entre ciutadans i ciutadanes perquè esdevinguin agents per la convivència

Dins la nostra línia treballem la diversitat i interculturalitat com un valor de ciutat. Treballem la millora continuada de les relacions entre les persones i de les persones amb l’ entorn, des de la proximitat i vetllant per garantir la igualtat de drets i deures des de l’equitat. Aquest és un espai obert a tots els suggeriments i aportacions de millora que vulgueu fer-nos arribar!

 

 

Compartim mirades

Tot comença així: són dos ulls entrecreuats formant una visió comú. Dues visions diferents, plenes de línies, singularitats i percepcions diametralment divergents que es fusionen, s'entenen en l'espai compartit.

Ara una veïna i un veí es troben pel carrer i parlen una bona estona. Dues visions diferents, plenes d'experiències, prejudicis i percepcions diametralment divergents que es reconeixen, s'entenen a l'espai compartit de Santa Coloma.


Compartim mirades és la nostra nova manera d'explicar com podem veure de manera compartida una ciutat, una idea, un sentiment o a la gent que ens envolta.

Aquest és el nostre repte d’enguany 2023. Com sempre, des de la reflexió i l’autoreflexió, i el foment del pensament crític: toca compartim mirades.