La Xarxa Valors som persones i col·lectius que assumim un compromís amb Santa Coloma: treballar al nostre àmbit més proper  per tal d’ajudar a establir un marc de convivència positiu i difondre les actituds cíviques i el respecte pels espais compartits. Aquests són els nostres àmbits de treball:

 

 

La Xarxa es basa en la corresponsabilitat, compromís i col·laboració entre professionals, entitats i veïns i veïnes i es compromet, especialment, en la tasca de transmetre informació veraç, objectiva i contrastada sense fake news, per resoldre els errors de percepció, la desinformació i els estereotips que dificulten la convivència.

A més, també treballa altres àmbits en el mateix sentit:

  • Visibilitzar i reconèixer la realitat intercultural.
  • Contribuïm a fer que la diversitat i la interculturalitat siguin criteris essencials de les polítiques dels serveis públics.
  • Treballar els rumors, prejudicis i estereotips a través d’estratègies de proximitat i comunicació, prioritzant el gènere i igualtat, els i les joves, l'espai públic, el desenvolupament comunitari i el civisme.

  • Treballem per enfortir la imatge d’una ciutat emprenedora, que mira el futur amb optimisme.
  • Connectem la xarxa social de Santa Coloma, generant punts de trobada a on col·laborar per millorar la nostra ciutat.
  • Activitats de coneixement i intercanvi, de diàleg intercultural i interreligiós, a l’entorn del concepte de ciutadania.

Vols conèixer les entitats adherides a la nostra Xarxa? Consulta-ho aquí!

Recorda, si vols formar part d'ella i lluitar a favor d'una bona convivència, no ho dubtis i apunta't!