Diumenge 27 de març de 2022

Camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma

  • De 10 a 13:30 hores
  • Accés lliure per a tothom

* Segons marca la normativa, en espais a l’aire lliure per actes multitudinaris amb públic de peu, és obligatòria la mascareta

Al camp de futbol Nou Municipal es viurà el diumenge 27 de març una jornada familiar per fomentar la minimització dels residus, el reciclatge i la cura del medi ambient amb diferents tallers participatius, jocs infantils, i espectacles.

En el marc del cap de setmana de L’Hora del Planeta, la ciutadania tindrà lliure accés a aquesta jornada, que es desenvoluparà de 10 a 13:30 hores, i esdevindrà una acció més del nostre ajuntament per conscienciar sobre la necessitat de reciclar i minimitzar la generació de nous residus per tal de combatre el canvi climàtic i protegir el medi ambient.

Sobre la gespa del camp es desenvoluparan més d’una vintena d’activitats -entre tallers i jocs- organitzades pels serveis municipals, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Fundació Tallers, La jornada també comptarà amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Grama.

El Nou Municipal acollirà també en el marc d’aquesta jornada un Mercat de Segona Mà amb una cinquantena de parades on es mostrarà a la ciutadania com es pot donar una segona oportunitat a objectes quotidians.