Nou servei de cita on line per a la recollida de mobles i trastos vells a domicili

Ja podeu sol·licitar aquest servei on line, cliqueu aquí i demaneu la vostra cita

Recollida de mobles i trastos vells

Es millora a la nostra ciutat el servei de recollida selectiva i residus voluminosos. L’Ajuntament invertirà uns 500.000 euros addicionals a l’any per implementar diverses millores.

Imatge decorativa

Pel que fa a  la recollida de mobles i residus voluminosos s’incrementen fins a un 40% per setmana els serveis de recollida, entre maig i octubre, és a dir a la primavera i a l’estiu; i un 30% la resta de l’any. Hi haurà més equips de recollida al carrer entre setmana, es potencia la recollida els dissabtes passant a oferir el mateix servei que la resta de dies laborables i es doblen els efectius que treballen els diumenges; a més s’incorporen dos nous camions per realitzar el servei.

També s’amplia l’atenció telefònica, de dilluns a divendres, del servei gratuït recollida de mobles (93 385 73 12) que passa a ser de 8 a 21h, de dilluns a divendres, en lloc de 8 a 18h com fins ara, el que ha suposat la contractació de 2 persones operadores més.

Dins de la ferma aposta municipal pel civisme, l’abandonament de mobles o estris vells a la via pública es sanciona amb 300 euros el primer cop i amb 900 la reincidència.