Gingebre

Planta emprada com a espècie, aromatitzant, aliment i medecina estimulant i carminativa. Originària del sud-est de l'Àsia, és plantada en totes les regions tropicals.


Te massala chai

INGREDIENTS

  • 4 cullereta te negre
  • 2 rodanxes de gingebre fresc
  • branca de canyella
  • peça anís estrellat
  • 8 grans pebre negre
  • 8 grans cardamom verd
  • 400 ml llet
  • 200 ml aigua
  • sucre moreno al gust

PAS A PAS

1.      En un cassó, posem l'aigua al foc amb la canyella, gingebre, cardamom i pebre (aquests dos últims, picats en el morter).

2.     Una vegada comenci a bullir, deixar a foc mitjà durant 4 min.

3.     Afegim el te i la llet i deixem a foc lent 4 min més sense deixar que arribi a bullir.

4.     Afegim el sucre i removem una mica. Apaguem el foc i deixem reposar 2 min.

5.     Colem el te amb un colador de malla fina i llest per a prendre!


Podeu trobar aquest ingredient a Al Attar, carrer del Rellotge, 30.