Gingebre
Planta emprada com a espècie, aromatitzant, aliment i medecina estimulant i carminativa. Originària del sud-est de l'Àsia, és plantada en totes les regions tropicals.
Te massala chai
INGREDIENTS
- 4 cullereta te negre
- 2 rodanxes de gingebre fresc
- branca de canyella
- peça anís estrellat
- 8 grans pebre negre
- 8 grans cardamom verd
- 400 ml llet
- 200 ml aigua
- sucre moreno al gust
PAS A PAS
1. En un cassó, posem l'aigua al foc amb la canyella, gingebre, cardamom i pebre (aquests dos últims, picats en el morter).
2. Una vegada comenci a bullir, deixar a foc mitjà durant 4 min.
3. Afegim el te i la llet i deixem a foc lent 4 min més sense deixar que arribi a bullir.
4. Afegim el sucre i removem una mica. Apaguem el foc i deixem reposar 2 min.
5. Colem el te amb un colador de malla fina i llest per a prendre!
Podeu trobar aquest ingredient a Al Attar, carrer del Rellotge, 30.