Arròs
Planta gramínia que ocupa grans extensions de la superfície conreada de la Terra.Es va començar a cultivar a la Xina i a l’Índia i, des d’allà va passar a la resta d’Àsia, Àfrica, Europa i, més tard, a Amèrica.
Arròs fregit
INGREDIENTS
- 150 g. d'arròs
- 200 g. d'un pit de pollastre
- 1 ceba
- 150 g. de pastanaga
- 130 g. de pèsols
- 150 g. de brots de soia
- 3 ous
- Salsa de soia
- Oli d'oliva
- Oli de sèsam (opcional)
- Cebollí fresc
PAS A PAS
1. Per a aquesta recepta, podem emprar una paella àmplia. Escalfem una mica d'oli d'oliva amb una cucharada d'oli de sèsam. Afegim els pits de pollastre que tenim a macerar. Daurem lleugerament la carn i la retirem. Reservem.
2. Utilitzant el mateix oli afegim al wok la ceba pelada i trossejada en daditos. Cuinem a foc mig alt, sense parar de remoure, fins que veiem que comença a prendre color.
Afegim les pastanagues i continuem removent i cuinant durant uns 10 o 15 minuts. La verdura quedarà una miqueta al dente.
3. Incorporem la resta d'ingredients, l'arròs, el pollastre, els pèsols, la truita, cebollí bé picadito, els brots de soia i salsa de soia al gust. Barregem bé per a integrar tots els ingredients mentre cuinem la mescla durant uns 5 minuts.
4. Retirem del foc i servim.
Podeu trobar aquest ingredient a Alimentació Jiale, carrer de Massanet, 47.