Bárbara Ferrer Escobar

Grup municipal del PSC

Foto de Bárbara Ferrer Escobar

Novena Tinenta d'alcaldia de l'Àrea de Convivència, Civisme, Solidaritat i Cooperació.

Regidora del Districte IV.

ferrereb-bdc@gramenet.cat

Va néixer a Santa Coloma de Gramenet el 1988, al barri del Fondo. I va ser en aquest mateix barri on va estudiar primària a l'escola CEIP Mercè Rodoreda. Va cursar els estudis secundaris a l'Institut La Bastida, on també va realitzar els estudis de batxillerat i el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil. Més tard, va iniciar els seus estudis superiors a la Universitat de Barcelona, on el 2014 es va graduar en Psicologia; mentrestant, va realitzar el CPIII de Mediació Comunitària a Grameimpuls. També en la Universitat de Barcelona va cursar el Màster d'Autolideratge i Conducció de Grups i el Curs d'Expert en Habilitats de Lideratge. Just després, va realitzar el Postgrau en Direcció Estratègica i Desenvolupament de Recursos Humans a la UOC.

En l'àmbit laboral va començar treballant de cara al públic a diferents botigues de Santa Coloma i Barcelona. Un cop graduada, ha treballat com a orientadora laboral especialitzada en població en risc d'exclusió social a Grameimpuls, Santa Coloma de Gramenet, Provens, al barri del raval de Barcelona i a Comunitat Activa, a l'Hospitalet; diferents associacions i ONGs. Alhora ha estat conductora de grups de suport a Creu Roja. Des del gener del 2019 a treballat com a coordinadora del Punt d'Assessorament Energètic de Santa Coloma de Gramenet, recurs de la ciutat per lluitar contra la pobresa energètica.

 Vinculada a la ciutat a través de diferents entitats, ha fet teatre durant 7 anys al centre d'arts escèniques l'Excèntrica i ha col·laborat durant tres anys com a reportera al Canal 150.

D'esquerres i una activista, fermament convençuda, de la causa feminista.

Sou brut anual: - 55.060 €. Aquesta retribució anual va ser establerta per acord de Ple Municipal el 3 de juliol de 2023 i és manté invariable durant tot el mandat 2019- 2023.

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració corresponent a 2023.