Antoni Suárez Pizarro

Grup municipal del PSC

Foto de Antoni Suárez Pizarro

Quart Tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Energia.

President de l'empresa municipal Gramepark S.A.

Regidor del Districte V.

Membre del Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

suarezpa-bdc@gramenet.cat

Formació i trajectòria personal

Nascut al 1983, a Santa Coloma de Gramenet.

Vaig estudiar a l’Escola Antoni Gaudí i a l’Institut Terra Roja de Santa Coloma.

Soc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Direcció de Recursos Humans a les Organitzacions per la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.

He desenvolupat professionalment tasques d’assistència i coordinació en les àrees de Formació i Cultura Popular, d’Organització i Finances i d’Acció Política del Partit dels Socialistes de Catalunya.

He treballat com a assessor del Grup Socialista al Parlament de Catalunya i també com a assessor del Gabinet d’Alts Càrrecs i Membres de la Mesa del mateix Parlament.

També he donat suport polític i tècnic als candidats en diferents campanyes electorals per eleccions autonòmiques i generals.

Al juny de 2018 vaig incorporar-me al Ministeri de Foment, on vaig encarregar-me de l’assessorament polític al Ministre en diferents àrees, fins al meu nomenament com a Tinent d’Alcaldessa d’Habitatge i Energia a l’Ajuntament.

Trajectòria institucional

Des d’aquest mateix any, soc regidor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; aquesta és la meva primera experiència com a càrrec electe. En aquest àmbit, soc vocal del consell d’administració de Gramepark i de la Junta de Govern del Patronat de la Música.

També formo part del Consell Metropolità de l’AMB i del Consell d’Administració de l’IMPSOL.

Trajectòria política i cívica

Soc militant del PSC des de 2008.

He format part de la Comissió Executiva de l’Agrupació Socialista de Santa Coloma a la secretaria de Política Municipal i posteriorment com a vocal adscrit a Organització i Finances. Vaig formar part del Consell Nacional del PSC entre els anys 2012 i 2016.

He estat sempre lligat a l’esport de la ciutat, molt concretament al bàsquet, esport al que he dedicat més de 25 anys de la meva vida. Amb 6 anys vaig començar a jugar al CB Santa Coloma, a on vaig desenvolupar tota la meva vida esportiva com a jugador i posteriorment com entrenador de moltes categories, des de l’escola fins arribar al primer equip sènior.

També he col·laborat al llarg de molts anys amb la Federació Catalana de Bàsquet i amb l’Escola de Bàsquet Nacho Solozábal.

Sou brut anual: - 55.060 €. Aquesta retribució anual va ser establerta per acord de Ple Municipal el 3 de juliol de 2023.

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració corresponent a 2023.