Aitor Muñiz Coronado

Grup municipal del PSC

Foto de Aitor Muñiz Coronado

Regidor de Serveis Interns, Recursos Humans, Transparència, Qualitat Democràtica i Joventut.

Regidor del Districte I.

Correu electrònic:

 

 

Formació acadèmica

Nascut a Santa Coloma de Gramenet l'any 2000.

Vaig estudiar al Col·legi Manent Rambla i al Col·legi Cultural de Badalona on vaig fer estudis de batxillerat social.

Em vaig graduar el 2022 en Gestió i Administració Pública amb menció en Gestió Pública Local per la Universitat de Barcelona.

Actualment, estic cursant un Màster de Gestió Cultural en la Universitat Oberta de Catalunya.

Trajectòria professional i personal

En la meva trajectòria professional destaca el desenvolupament de tasques de suport i assessorament en la direcció del departament de Gestió Tributària de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. També he donat suport a la Secretaria de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona realitzant matriculacions i sessions de benvinguda als alumnes de primer any.

Soc un amant de la cultura, sobretot de la cultura popular. Per aquest motiu he estat sempre molt vinculat al teixit sociocultural de Santa Coloma. Soc membre de la Colla de Gegants i Capgrossos i col·laboro estretament amb els Grallers de Santa Coloma i l'Associació de Catifaires. També he estat membre de l'Agrupación Musical Nuestra Señora de la Sierra on he tocat la trompeta, la tuba i el trombó.

Part de la meva adolescència la vaig dedicar també al món esportiu local. Vaig ser jugador del Club Bàsquet Santa Coloma durant diversos anys.

La meva trajectòria política comença en aquest mandat, tasca que enceto amb molta il·lusió, amb una vocació plena per treballar per la meva estimada ciutat!.

Instagram:

Twitter:

Sou brut anual: 45.093 €. Aquesta retribució anual va ser establerta per acord de Ple Municipal el 3 de juliol de 2023.

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració corresponent a 2023.