Accedeix al document al complet a través de la imatge!

Cercles de comparació intermunicipal de serveis de mediació

El Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el seu servei Equip de mediació i suport a les comunitats de veïns i veïnes és membre des de 2010 dels Cercles de comparació intermunicipal de serveis de mediació . Un repte per als propers anys que continuarà essent la promoció d’una major transversalitat de la mediació dins dels consistoris, l’impuls de noves propostes de treball, afavorir accions i programes en xarxa i, sensibilitzar encara més els diferents actors dels municipis amb la cultura del diàleg i l’abordatge no violent dels conflictes fruit de la convivència.

Així és com la Diputació de Barcelona entén la mediació, la cultura del diàleg i la resolució alternativa dels conflictes com a eixos de treball a seguir desenvolupant i, posa a disposició dels ens locals recursos materials i tècnics per a la promoció i millora de la convivència als pobles i ciutats de la demarcació de Barcelona.

 

Eines per a la convivència

La Diputació ofereix un espai polivalent i de lliure accés per a la consulta, la recerca i la lectura de documents en contínua actualització que ajudin en la feina i en l’estudi i la investigació sobre l’atenció a les persones. Gaudeix de aquests documents!