Associació Espanyola Contra el Càncer – Junta de Barcelona

Foto d'un metge

Estar al costat de la persona malalta i de la seva família des del primer moment del diagnòstic i durant tot el procés de la malaltia és un dels pilars d’actuació de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Els nostres programes principals son:

Suport psicològic: en funció de la problemàtica i les necessitats individuals de cadascuna de les persones, ja siguin malalts, familiars o cuidadors.

Atenció social: informant i assessorant sobre els recursos socials existents tan públics com propis de l’AECC.

Orientació sanitària: complementant i/o aclarint la informació proporcionada pels especialistes.

Atenció a l’ infant malalt i a la seva família.

Fomentar la recerca: Barcelona ha destinat un 32% del pressupost a recerca, entregant ajuts a projectes mitjançant la Fundació Científica de l’AECC i amb la convocatòria d’ajuts propis.

Voluntariat
En relació al voluntariat estem sumant l’ esforç dels nostres professionals al compromís de les persones que desinteressadament ens ajuden.


Tipus de voluntariat:

-    Voluntariat d'acompanyament al pacient i a la seva família tant en hospitals como en domicili, en qualsevol fase de la malaltia.

-    Voluntariat de suport a l'estructura

-    Voluntariat de Juntes Locals


Actualment en el municipi de Santa Coloma de Gramenet està activa la Junta Local, la qual realitza activitats de captació de fons, prevenció, difusió de la missió de l'AECC, organització d'esdeveniments, etc.
Recentment s'ha iniciat el Programa de Voluntariat Hospitalari a la Fundació Hospital de l’ Esperit Sant, on un equip de voluntaris realitzaran tasques d'acompanyament als pacients oncològics ingressats. Necessitem voluntaris per poder formar l'equip.

El 19 d'octubre vam celebrar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, i l'objectiu de l'AECC ha estat i és conscienciar sobre la prevenció i detecció precoç de la malaltia. Hem realizat venda d'ulleres i polseres solidàries per obtenir recursos per seguir oferint gratuïtament el suport psicològic a les dones afectades.


Logo d'Associació Espanyola Contra el Càncer

Associació Espanyola Contra el Càncer – Junta de Barcelona

Telèfon 93 200 20 99 (dilluns a dijous de 8.00 a 18.00 i divendres de 8.00 a 15.00)

barcelona@aecc.es

vanesa.diego@aecc.es

Web

Web AECC

Facebook

Perfil AECC

Twitter

Perfil AECC

 Nombre de professionals: 35 

Nombre de voluntaris: 831

Nombre d’usuaris: 14958 (persones ateses)

Nombre de socis: 22197