Activitats maig 2021

Envelliment actiu

Imatge calendari maig 2021
Clica la imatge per descarregar el calendari

Gimnàstica de manteniment

Dimecres, 26 de maig a les 10 hores

Esports col·labora difonen l’activitat  que pertany al  cicle “activitats per a Gent Gran”,  per  animar a tots/es a estar en forma. Els exercicis són molt fàcils i ajuden tenir hàbits saludables. Col·laboració amb Esports - esports@gramenet.cat


Promoció dels parcs de la nostra ciutat (Especial Dia Europeu parcs naturals 24/05)

Dimarts, 25 de maig a les 10 hores

L’oficina de Promoció Turisme ens ofereix un vídeo divulgatiu on ensenyen l’atractiu dels parcs de la nostra ciutat. Col·laboració amb Promoció i Turisme.


Visita virtual museu (Especial Dia Internacional Museus)

Divendres, 21 de maig a les 10 hores

Des del Museu Torre Balldovina coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Museu, 15/05, ens faciliten un vídeo per que puguem gaudir d’un recorregut virtual. Col·laboració Museu Torre Balldovina.


Música de pel·lícules: cinema d'humor (avançament Dia Internacional de les Famílies 15/05)

Divendres, 14 de maig a les 17 hores

Jordi Fernández ens ofereix un espectacle des del sofà per poder escoltar, veure i sentir les bandes sonores de pel·lícules que no passen de moda. A càrrec de  Jordi Fernàndez (Songsbuster).


INFORMÀTICA-AULES CLICK: 7 tips per a una navegació per internet més segura (Especial Dia Mundial de Internet 17/05)

Dimarts, 11 de maig a les 10 hores

Mitjançant aquest vídeo, ens mostraran set consells o tips, per una navegació per internet més segura. Col·laboració Centres Cívics i Aules Click.


Creu Roja (Especial Dia Mundial de la Creu Roja)

Dissabte, 8 de maig a les 10 hores

Aprofitant el dia Mundial de la Creu Roja, la citada entitat ens facilita un vídeo explicatiu molt interessant. Col·laboració amb Creu Roja, més informació a: www.creurojabarcelonesnord.org o www.facebook.com/CreuRojaBarcelonesNord

Telèfon: 93 464 06 09


Els millors petons de la història del cinema

Dimecres, 5 de maig a les 10 hores

Aquesta conferència proposa fer un recorregut per algunes de les millors escenes romàntiques de la història del cinema, en una antologia que no pot ser necessàriament incompleta, és prou representativa del què ha estat l’amor del Setè Art.  A càrrec d’Albert Beorlegui.


Taller de manualitats (especial menció Dia de la Mare 02/05)

Dimarts, 4 de maig a les 10 hores

La Sra. Isabel, de 71 anys d’edat, ens anima a realitzar amb ella, la manualitat d’una papallona fàcil i original, per totes les edats. Col·laboració de Isabel B.P.