Activitats gener 2021

Envelliment actiu

Imatge calendari gener 2021
Clica la imatge per descarregar el calendari

Lectures a cau d'orella

Dimecres, 27 de gener a les 10 hores

Lectura de fragments literaris i poesia en un recorregut personal que ens evocarà mons imaginaris. A càrrec d' Àngels Bassas.


Realitat o ficció

Dimarts, 26 de gener a les 10h.

Guille Barea (cantant, compositor, productor i ex-concursant d'Operación Triunfo) ens obrirà les portes al seu dia a dia per explicar-nos com i quan composa les seves cançons, amb anècdotes i cançons.


Vet aquí un saxo!

Divendres, 22 de gener a les 17h

Xerrada-concert divulgatiu que gira entorn de les grans cançons on el saxo és el protagonista. Cançons que segur tots i totes hem sentit. Descobrirem com es van gravar ... històries i anècdotes dels artistes que les van crear i van interpretar.
A càrrec de Pep Poblet.


L'orgull d'envellir i el desig de fer-se gran

Dimecres, 20 de gener a les 10h.

Ens ensenyarà com evellim. Ens donarà indicacions de com millorar la nostra qualitat de vida al nostre entorn social i ens facilitarà estratègies per afrontar la solitud no desitjada.
A càrrec d'Eduard Verge


Mirant les estrelles

Dimarts, 19 de gener a les 10.00h

Un planetari en el menjador. Les estrelles, astres, planetes... entraran a les nostres llars a través de les pantalles i coneixerem les formes, noms, curiositats i moltes altres coses. Activitat de la programació Envelliment Actiu de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. A càrrec d'Univers Quark