Programació

A continuació trobareu informació relacionada amb les activitats que es portaran o s’han portat a terme al llarg d’aquest any 2023.

Agenda 2023

Revetlla de Sant Joan per a la Gent Gran

Mas Fonollar, 23 de juny (22h)

*NOTA ACLARATÒRIA:  Anul·lat el ball especial programat pel dia 24 de juny a la Central Escènica

Jornada per a la prevenció del maltractament a les persones grans

15 de juny de 2023

Foto de mans de persones grans

El 15 de juny, amb motiu de celebració del  ‘Dia Mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament en la vellesa’,  l’Ajuntament organitza, de 9.30 a 12.30 h, una jornada de sensibilització a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

En aquesta jornada es duran a terme dues ponències. La primera sota el títol ‘Envellir en positiu: desenvolupament personal i social de la vellesa. Respecte per un mateix’ a càrrec de Feliciano Villar, catedràtic de Psicologia i Desenvolupament de la Universitat de Barcelona.  La segona ponència ‘Relacions de bon tracte’  per part de Maria Conxa Porrera que va ser responsable de Formació i vocal del Consell Executiu de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

L’acte, en el que es farà obsequi a totes les persones assistents de la polsera solidària de la campanya ‘Prou de maltractar-me’,  finalitzarà amb la lectura d’un manifest a càrrec de Sagrario Lancha,  presidenta de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Santa Coloma de Gramenet. 

Visita el Centre Enoturístic Vallmora

20 de maig de 2023

El dissabte, 20 de maig es va realitzar una visita al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (Teià). El recorregut per aquest jaciment de l'època romana estava inclòs en el programa d'activitats de la sisena edició de «Santa Coloma degusta».

Fotogaleria de Taller grafiti amb persones grans

3 i 4 de març de 2023

Imatge de les participants amb Xupet Negre

Els dies 3 i 4 de març es va dur a terme un taller  amb persones grans. Va tenir dues parts, una  teòrica i una pràctica, amb la realització de part d’un mural amb esprais. L’artista , Xupet Negre,  va crear uns retrats amb el seu estil, dels participants, la part central són de les típiques flors del MED Street ART. Els alumnes van pintar els pètals. El mural que van elaborar té unes mides de 17 x 2,60 metres.

Presentació del Calendari de les persones grans 2023

Acte celebrat el 23 de febrer de 2023

Imatge de l'acte de presentació del calendari de les persones grans 2023
Clica sobre la imatge i descarrega el calendari en format PDF