Programación

A continuación encontraréis información relacionada con las actividades que se llevarán o se han llevado a cabo a lo largo de este año 2023.

Agenda 2023

Revetlla de Sant Joan per a la Gent Gran

Mas Fonollar, 23 de juny (22h)

*NOTA ACLARATÒRIA:  Anul·lat el ball especial programat pel dia 24 de juny a la Central Escènica

Jornada per a la prevenció del maltractament a les persones grans

15 de juny de 2023

Foto de mans de persones grans

El 15 de juny, amb motiu de celebració del  ‘Dia Mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament en la vellesa’,  l’Ajuntament organitza, de 9.30 a 12.30 h, una jornada de sensibilització a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

En aquesta jornada es duran a terme dues ponències. La primera sota el títol ‘Envellir en positiu: desenvolupament personal i social de la vellesa. Respecte per un mateix’ a càrrec de Feliciano Villar, catedràtic de Psicologia i Desenvolupament de la Universitat de Barcelona.  La segona ponència ‘Relacions de bon tracte’  per part de Maria Conxa Porrera que va ser responsable de Formació i vocal del Consell Executiu de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

L’acte, en el que es farà obsequi a totes les persones assistents de la polsera solidària de la campanya ‘Prou de maltractar-me’,  finalitzarà amb la lectura d’un manifest a càrrec de Sagrario Lancha,  presidenta de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Santa Coloma de Gramenet. 

Visita el Centre Enoturístic Vallmora

20 de maig de 2023

El dissabte, 20 de maig es va realitzar una visita al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (Teià). El recorregut per aquest jaciment de l'època romana estava inclòs en el programa d'activitats de la sisena edició de «Santa Coloma degusta».

Fotogalería de Taller grafiti con personas mayores

3 y 4 de marzo de 2023

[Translate to Castellano:] Imatge de les participants amb Xupet Negre

Los días 3 y 4 de marzo se llevó a cabo un taller con personas mayores. Tuvo dos partes, una teórica y una práctica, con la realización de parte de un mural con esprays. El artista , Xupet Negre, creó unos retratos con su estilo, de los participantes, la parte central son las típicas flores del MED Street ARTE. Los alumnos pintaron los pétalos. El mural que elaboraron tiene unas medidas de 17 x 2,60 metros.

Presentación del Calendario de las personas mayores 2023

Acto celebrado el 23 de febrero de 2023

Imagen del acto de presentación del calendario de las personas mayores 2023
Clica sobre la imagen y descarga el calendario en formato PDF