Activitats abril 2021

Envelliment actiu

Imatge calendari abril 2021
Clica la imatge per descarregar el calendari

Nutrició i alimentació: preparar-se per l'arribada de la Primavera

Divendres, 30 d'abril a les 17 hores

De la mà de Meritxell ens donarà instruccions de com preparar el canvi de l’estació després de l’hivern. A càrrec de Meritxell Bansell.  


Descobrim les flors silvestres i alguna cosa més...

Dimecres, 28 d'abril a les 10 hores

Un recorregut per marges i camps dels nostres entorns propers que entre primavera i estiu s’omplen de flors de colors vius i plantes moltes d’elles comestibles. A càrrec de Col·lectiu Eixarcolant.


Del paper a la pantalla

Dimarts, 27 d'abril a les 10 hores

Aquesta conferència és una declaració de principis d’amor al cinema i la literatura, i una proposta ben seriosa per desterrar per sempre el tòpic que “els llibres sempre són millors que les pel·lícules”.. A càrrec d'Albert Beorlegui.          


L'Envelat a casa

Dissabte, 24 d’abril a les 17.30h (en directe)

Enyores els balls dels Casals? Doncs el departament d’Envelliment Actiu i el Centre Pompeu Lab te’ls porten a casa. Podràs gaudir de l’actuació de l’orquestra Tibet a través de la teva smartTV o del teu ordinador. 


Especial Dia Mundial del llibre i drets d'autor. Avui és Sant Jordi: et recomano...

Divendres, 23 d'abril a les 17 hores

La periodista literària presenta les principals i més recomanables novetats que pot trobar aquest Sant Jordi. A càrrec d'Anna Guitart.


Et recomano (especial avi i àvia / net i neta)

Dimecres, 21 d'abril a les 10 hores

Gran experta en Llibres juvenils i una de les millors narradores et recomanarà quins son els llibres que pots comprar pels teus nets el dia de Sant Jordi. A càrrec de Món Mas


Cuinar unes postres de Sant Jordi

Divendres, 16 d'abril a les 17 hores

Galetes de roses, dracs, princeses o cavalls sense regne...divertides figures per a regalar.   A càrrec de Marta Codina


Creacions de roses de Sant Jordi per a tots i totes

Dimecres, 14 d'abril a les 10 hores

Sant Jordi és el dia de la Rosa així que per què no les fem nosaltres? Seran roses de paper, de tela, de pasta.... . Roses per regalar o decorar casa nostra. A càrrec d’Anna Nieto.


Especial Dia Internacional dels petons. Música de pel·lícules: cinema romàntic

Dimarts, 13 d'abril a les 10 hores

Jordi Fernández ens ofereix un espectacle des del sofà per poder escoltar, veure i sentir les bandes sonores de pel·lícules que no passen de moda. A càrrec de  Jordi Fernández (Songsbuster).


Gimnàstica de manteniment

Divendres, 9 d'abril a les 10 hores

Esports col·labora difonen l’activitat  que pertany al  cicle “activitats per a Gent Gran”, per animar a tots/es a estar en forma. Els exercicis són molt fàcils i ajuden tenir hàbits saludables. A càrrec d‘Esports - esports@gramenet.cat


Quadern íber

Dimecres, 7 d'abril a les 10 hores

Per part del Pompeu Lab, ens ofereixen l’activitat que van emetre dies enrere, dedicada als nostres avantpassats els Ibers. Segur que  ens farà passar una molt bona estona.  Saps què compartim i no compartim amb ells? A càrrec de Pompeu Lab


SEGURETAT CIUTADANA: “Furt al carrer” i “Furt abraçades”

Dimarts, 6 d'abril a les 10 hores

Mossos d’Esquadra ens donen indicacions de com actuar en diferents situacions per quan tornem a la normalitat d’abans de la pandèmia. Hem d’estar preparats i preparades. A càrrec de Mossos d’Esquadra.