Sabors del món

Sabors del món

Un any més, torna la mostra gastronòmica Sabors del Món, que tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre, de 12 h a 16 h, a la plaça del Rellotge.

Amb aquest esdeveniment històric del barri del Fondo es facilita la incorporació de l’eix comercial a la dinàmica comunitària i es promociona la restauració i el comerç de proximitat. Una activitat en què posem en valor la diversitat cultural i gastronòmica, visibilitzant-la com una riquesa i oportunitat, i generem un espai i activitat de bona convivència i estima pel barri i la seva comunitat.

Enguany, hi participen 10 restaurants i entitats que ens oferiran un total de 25 propostes gastronòmiques d’arreu, amb un cost d’entre 1 i 4€. I amb la possibilitat d'aconseguir un got reutilitzable per promoure el civisme i construir entre totes una Santa Coloma més amable amb el medi ambient.

Es comptarà també amb música en directe per amenitzar l’estada i diferents activitats al voltant de la gastronomia gràcies als col·laboradors de la mostra: la Biblioteca del Fondo, el CNL l’Heura, l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, i el Campus Universitari d’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

Aquesta activitat es promou des del Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament de Santa Coloma, a través del projecte «Viu el Fondo», en col·laboració amb l’àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme, i el suport del Servei de Salut Pública i Seguretat Alimentària. 

Imatge Sabors del món 2023
Imatge Propostes gastronòmiques 2023

El got solidari 'Sabors del món'

A la mostra, s'oferiran gots reutilitzables per fomentar així una Santa Coloma més amable, cuidada i responsable. Es vendran al preu d'1€, al punt d'informació i de venda de tiquets que hi haurà a la plaça, i l'import recaptat es donarà íntegrament al projecte de Crida d'emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.