Si tens entre 16 i 25 anys, vius al Raval, Fondo o Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet i vols formar part del projecte Espai de les Oportunitats, connecta’t amb nosaltres.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

* Exclusivament per a grups de difusió de WhatsApp o missatges particulars. No s’incorporarà el contacte de la persona a grups de WhatsApp oberts.

Formulari d'Espai de les Oportunitats

Formulari d'adhesió a Espai de les Oportunitats
En cas que s'hagi marcat l'opció 'Recomanació a través d'un professional', indica:

Protecció de dades

De conformitat amb el principi de transparència recollit a la normativa de protecció de dades, li informem que l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet és el responsable del tractament de dades “Atenció a la interculturalitat”, que té la finalitat de Gestionar la prestació de serveis relacionats amb la informació, assessorament i acollida de persones estrangeres, així com de les activitats relacionades amb l’afavoriment de la seva acollida, integració i foment de la convivència ciutadana. Vostè podrà ampliar aquesta informació bàsica, així com exercir els seus drets sobre protecció de dades a https://www.gramenet.cat/pd i a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), Plaça de la Vila, 1 (truqueu abans al telèfon 934 624 040).