Salut Pública

La finalitat del Servei de Salut pública és vetllar per la salut de la ciutadania valorant les necessitats de salut de tota la població i posant especial atenció en els grups de població en una situació més desfavorida o en major risc.

El Servei desenvolupa els programes i les accions en dues grans línies:

  • Protecció de la salut: seguiment i inspecció d'establiments, menjadors i equipaments -especialment els de venda d'aliments- per assegurar que mantenen condicions higièniques adient
  • Promoció de la salut: foment d'hàbits saludables per millorar el benestar i prevenir problemes.

Igualment, l’Ajuntament treballa per garantir l’equitat en l’accés de ciutadanes i ciutadans als serveis que permetin mantenir i millorar la seva salut, i dona suport a les entitats que intervenen a la ciutat en aquest àmbit.

Dades bàsiques

Plaça de la Vila, 1
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 462 40 00

Coordinació i administració
ext. 3054 salutpublica@gramenet.cat

Seguretat alimentària
ext. 3050 protecciosalut@gramenet.cat

Promoció de la salut
ext. 3074 promociosalut@gramenet.cat

Horari d’atenció

Presencial de 9 a 13 h i hores concertades.
Aquest horari podria modificar-se durant els períodes de vacances de nadal, setmana santa i estiu (des del 25 de juny fins al 10 de setembre)

La finalitat del Servei de Salut pública és vetllar per la salut dels ciutadans i ciutadanes tenint en compte les necessitats generals i parant una atenció especial als grups de població en una situació més desfavorida i de risc.

Per complir aquest objectiu general desenvolupa accions de promoció i educació per a la salut, de prevenció, i de detecció i actuació immediata en cas de risc per a la salut.

Més notícies