Salud pública

La finalitat del Servei de Salut pública és vetllar per la salut de la ciutadania, i desenvolupa els programes i les accions en dues grans línies:

  • Promoció de la salut: foment d'hàbits saludables per millorar el benestar i prevenir problemes de salut física i mental.
  • Protecció de la salut: seguiment i inspecció d'establiments (d'alimentació, pírcing i tatuatge), menjadors i equipaments per assegurar que mantenen condicions higièniques adients.

Igualment, l’Ajuntament treballa per garantir l’equitat en l’accés de ciutadanes i ciutadans als serveis que mantenen i milloren la seva salut, i dona suport a entitats que intervenen a la ciutat en aquest àmbit.

Trobareu més informació sobre el Servei en la Carta de serveis de Salut pública i seguretat alimentària (missió i valors, serveis, compromisos, participació, compensacions en cas d’incompliment, presentació de queixes i comentaris, normativa, drets i responsabilitats, i rendiment de comptes).

Calle Rafael de Casanovas, 85, 3r
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 462 40 00

Jefa de Servicio de Salud pública y Atención a los consumidores
ext. 3054 salutpublica@gramenet.cat

Jefa de Departamento de Protección de la salud, Seguridad alimentaria y Consumo
ext. 3101 salutpublica@gramenet.cat

Equipo administrativo
ext. 3054 i 3017 salutpublica@gramenet.cat

Equipo de inspección de Protección de la salut
ext. 2554 y 2712 salutpublica@gramenet.cat

Técnica de seguridad alimentaria
ext. 3050 protecciosalut@gramenet.cat

Técnico de salud comunitaria (promoción de la salud)
ext. 3074 promociosalut@gramenet.cat

Horario de atención al público:

Presencial de 9 a 13 h
Este horario podría modificarse durante los períodos de vacaciones de Navidad, Semana Santa, y verano (a partir del 25 de junio hasta el 10 de septiembre)

La finalidad principal del Servicio de Salud pública es velar por la salud de los ciudadanos valorando las necesidades de salud de la población en general, y en especial de los grupos de población más desfavorecidos y en situación de mayor riesgo.

Desarrolla acciones de prevención y actuación inmediata de promoción y protección de la salud.

Igualmente, el Ayuntamiento trabaja para garantizar la equidad en el acceso a los ciudadanos a los servicios que permitan mantener y mejorar su salud.