Logo del Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual

Aquest divendres 23 de setembre es commemora  el Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual, va ser al 1999 quan es va reivindicar per primera vegada l’orgull bisexual a la XXII Conferència Mundial de la ILGA (International Lesbian and Gay Association) a Johannesburgo, Sudàfrica.

Actualment, la Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales (FELGTB), un dels referents més importants del  moviment associatiu lèsbic, gai, transexual i bisexual a Espanya,  ha declarat el  2016, any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat.  L’objectiu és poder reivindicar una  sèrie de mesures, per tal de  trencar amb els estereotips al voltant d’aquest col·lectiu.

Des del nostre Ajuntament, a través de la regidoria d’LGTBI convidem a la reflexió, així com participar en la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI, enespecial en el dia d’avui per les persones bisexuals.
Per a més informació us facilitem un nforme que es va publicar al 2015: El informe sobre Bisexualidad: Inclusión bisexual en igualdad y diversidad LGTBI.
Documentació: