L' esport de Santa Coloma contra la LGTBIfòbia

El 19 de febrer se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l'esport

Accediu al manifest del #19F a Santa Coloma

Consulteu-hi les entitats adherides

Foto

En el marc de la commemoració del 19 de febrer Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l’esport, més de 40 clubs esportius i les diverses instal·lacions esportives de Santa Coloma de Gramenet volen expressar, la seva adhesió al Protocol: Santa Coloma Xarxa Violeta, per un espai públic, d’oci i festiu lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques.

Aquesta campanya té l’objectiu de garantir que totes les persones puguin gaudir de l’esport i l’activitat física en ambients segurs i lliures de qualsevol tipus de violència sexista o lgtbifòbica, reafirmant el compromís en el foment de valors com el respecte, la seguretat, la dignitat, la igualtat i la llibertat.

L’adhesió al protocol, Santa Coloma Xarxa Violeta  implica el compromís en la lluita contra les discriminacions i la lgtbifòbia, així com la posada en marxa d’accions encaminades a convertir els espais esportius en llocs segurs i respectuosos per a tothom.

Les entitats estan convidades a col·laborar, des del dia 12 al 19 de  febrer, fent difusió i lectura d’aquest protocol entre els seus esportistes, socis i sòcies, staff tècnic i directiu. A més, convidem a tothom a fer visible aquest compromís als perfils oficials a les xarxes socials, web i comunicats.

Per últim, totes les entitats participants estan convidades a participar de l’acte central de reconeixement que tindrà lloc el 17 de Febrer, a partir de les 9:45:00 hores, al Pavelló de la Bastida, tot aprofitant la celebració Campionat Internacional de karate “Copa Oyama”. En aquest acte s’agrairà a totes les entitats esportives la seva col·laboració.