La Mostra d’Arts Escèniques comprèn les categories artístiques del cant coral i el teatre. Tots els centres educatius que volen participar preparen una obra teatral i/o una cantata i les representen durant el mes de maig al teatre Josep Maria de Sagarra tenint com a espectadors als companys i companyes de diferents escoles i a les seves famílies. Es tracta d’una tasca que requereix una gran dedicació tant dels i les alumnes com del professorat, i d'una eina molt potent que afavoreix, entre d’altres, l’expressió oral i corporal, la desinhibició i la concentració.

La Mostra és fruit de la suma d’esforços de tots els implicats: alumnes, mestres, professorat de l’Escola Municipal de Música, Centre de Recursos Pedagògics (CRP), Equip d’Assessors de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social (ELIC), Servei d’Educació de l’Ajuntament i professionals de les arts escèniques que enguany ha sigut l’Associació Teatral Denominació d’Origen.

Aquest curs 2018 – 2019 ja anem per la XIII edició, en la que han participat:

  • Cant Coral:  Antoni Gaudí, Ausiàs March, Banús, Ferran de Sagarra, Fray Luís de León, Jaume Salvatella, Lluis Millet, Mercè Rodoreda, Rosselló Pòrcel, Tanit, Torre Balldovina i Wagner.
  • Teatre: Antoni Gaudí, Beethoven, Ferran de Sagarra, Fray Luís de León, Fuster, Tanit i Wagner i els instituts 9, La Bastida, Ramon Berenguer IV i Terra Roja.