SANTA COLOMA DE GRAMENET: ENTÀNDEM CONTRA LES DESIGUALTATS I EL FRACÀS ESCOLAR!

Inscripcions fins al 8 de gener de 2020

  • QUE FARÀS? El projecte enTàndem consisteix en fer un acompanyament individual durant dues hores a la setmana entre un voluntari/ària jove i un/a adolescent (de 12 a 16 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La mentoria és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, NO ÉS UN REFORÇ ESCOLAR Cada mentor/a compta amb el seguiment i l'assessorament d’un referent professional de forma setmanal.
  • QUAN HO FARÀS? Una tarda a la setmana durant 2 hores durant el curs escolar.
  • A ON HO FARÀS? A Santa Coloma de Gramenet, barri de Fondo.
  • QUÈ HE DE FER SI ESTIC INTERESSAT/DA? Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina (c/ Avinyó, 44 2on pis (Barcelona) / L3 Drassanes / L4 Jaume I)
  • M'ENCANTARIA PERÒ NO TINC TEMPS...No passa res! Dóna'ns un cop de mà... reenvia-li aquesta informació a algun amic/ga que pensis que pugui estar interessat/da. També pots col·laborar en altres tasques que pots fer quan, on i com puguis (Comunicació, mobilització del voluntariat, traducció de fitxes i recursos del francès al català/castellà i d’altres projectes).

Més informació aquí

Cartell #enTàndem