Foto de Núria Parlon

Fòrum del PAM 2019

És hora de passar comptes !

El Pla d’Acció Municipal 2016-2019 es va configurar amb la participació de més de 5.000 persones de la nostra ciutat, entre les quals un total de de 1.841 van fer aportacions que es van traduir directament en compromisos a realitzar durant el mandat.
És per això que, tal i com prescriu el nostre Reglament Municipal de Participació i Govern Obert, iniciem els treballs de retiment de comptes sobre els resultats del Pla d’Acció Municipal.

L’agenda bàsica per al retiment de comptes es desenvoluparà en dues fases:

  • La celebració dels grups de treball (segons el calendari en annex)
  • La celebració del Fòrum final: on es faran públiques les dades globals de compliment i es donaran a conèixer les accions realitzades amb el pla de mandat final i respecte a les peticions de la ciutadania.

És evident que la vostra participació continua essent prioritària. Per això, us demano que us animeu a aportar les vostres conclusions en els diferents grups de treball i que participeu en el fòrum de conclusions amb la mateixa intensitat amb què heu continuat ajudant a construir la nostra ciutat.

Us hi esperem!

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet


Cartell del Fòrum

Dilluns, 21 i dimecres, 23 de gener

FÒRUM DEL PAM: GRUPS DE TREBALL

El Pompeu Lab acollirà les sessions preparatòries dels grups de treball que portaran les seves conclusions al Fòrum final. Si vas fer alguna proposta concreta o, simplement, vols saber fins a quin grau s’ha complert l’acció municipal, inscriu-te en la sessió de treball en què vulguis venir a dir la teva:

“La ciutat de les persones”: serveis socials, gent gran i dependència, acció social en habitatge, infància i joventut, polítiques d’igualtat, convivència, salut, promoció de l’esport, etc.
Dilluns, 21 de gener: De 18h a 19.30h
“La ciutat per viure i conviure”: transformació urbana, promoció de l’habitatge, mobilitat i accessibilitat, via pública i neteja, medi ambient, etc.
Dilluns, 21 de gener: De 19.30h a 21h
"La ciutat oberta”: transparència i govern obert, política municipal per a la recepció de queixes i suggeriments, informació municipal, participació ciutadana, regidories de districte, etc.
Dimecres, 23 de gener: De 18 a 19h
“La ciutat de futur”: cultura, comerç, promoció de la ciutat i turisme, ocupació, ciutat universitària, etc.
Dimecres, 23 de gener: De 19 a 21h

*Els debats estaran dinamitzats pels i les tinents d’alcaldessa en presència dels regidors i regidores de cada àrea.
*Si el temps de debat es considera insuficient, cada grup de treball podrà convocar sessions complementàries de preparació del Fòrum final del PAM si els i les assistents ho consideren convenient.

Fòrum del PAM: Plenari

Dimecres, 27 de febrer. A partir de les 18h. Pompeu Lab

En aquest fòrum de cloenda es donaran a conèixer les dades definitives de compliment del Pla d’Acció Municipal, així com les conclusions dels diferents grups de treball celebrats, de manera que es realitzarà el preceptiu exercici de retiment de comptes abans de la finalització del mandat.
Imprescindible inscripció

Inscripcions a:
pompeulab@gramenet.cat
O mitjançant el formulari a la web:
www.gramenet.cat/pompeulab