Pla d'Acció Municipal

2020-2023

El Ple Municipal del proper 28 de setembre sotmetrà a aprovació l’esborrany del Pla d’Acció Municipal (PAM 2020-2023) participat amb la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet a través d’un procés celebrat amb mitjans telemàtics entre el 9 de juny i el 4 de juliol d’enguany. El PAM conté un total de 75 objectius, 302 noves accions concretes a realitzar (de les quals 87 han estat aportades per la ciutadania) i 107 accions de continuïtat.

A través d’aquest Pla, i complementant el Pla de mesures de Xoc aprovat per fer front a la pandèmia, el PAM servirà per treballar durant tot el mandat en base als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per les Nacions Unides.

En aquest apartat trobareu tota la documentació relativa al desenvolupament del procés participatiu i a la tramitació de l’aprovació del PAM al Ple a la secció DOCUMENTACIÓ i a través de tres documents descarregables en pdf:

  • Document A: Esborrany del Pla d’Acció Municipal 2020-2023.
  • Document B: Memòria del procés participatiu.
  • Document C: Annexos a la Memòria del procés participatiu.

 

Recordem que, un cop validat pel Ple, els serveis començaran a dur a terme les accions contingudes en el Pla d’Acció Municipal i que la ciutadania podrà revisar un cop es posi en funcionament el sistema de retorn i consulta de l’estat de les accions. A més, segons es preveu en el Reglament Municipal de Participació i Govern Obert, l’Ajuntament organitzarà un fòrum intermedi per donar compte de l’estat de compliment del PAM, que haurà de ser convocat per l’Alcaldessa a finals del 2021 o principis del 2022.

 

Us convidem a seguir les diferents actualitzacions de les dades a través d’aquesta mateixa pàgina.

Per qualsevol dubte o suggeriment, us recordem que us podeu posar en contacte amb l’equip de PAM a:

pam@gramenet.cat

SANTA COLOMA AMB ELS ODS; PAM A PAM, PER UN FUTUR SOSTENIBLE.

Logo PAM 2020-2023

Un PAM basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

A través de l’Agenda 2030, les Nacions Unides van adoptar un total de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que els governs i les administracions de tots els àmbits estaven cridades a aplicar per assolir la sostenibilitat del Planeta i les persones que l’habiten.

L’Ajuntament de Santa Coloma, sensible a aquest propòsit, considera que l’àmbit local ofereix un entorn d’oportunitat per a l’assoliment dels ODS i, en aquest sentit, expressa el seu compromís de basar el seu full de ruta principal, el PAM, en aquets objectius.

Tenint en compte les idiosincràsies de la nostra ciutat, els 17 objectius de desenvolupament sostenible estaran presents en les polítiques del PAM a través de 6 eixos o objectius principals que englobaran tots els altres:

logo ODS Aliances
logo DOS Acció climatica
logo ODS medi ambient
logo ODS lluita contra la desigualtats
lodo ODS. Igualtat de gènere
lodo ODS educació