Pla d'Acció Municipal

2020-2023

Darrera actualització: Maig 2023

El Pla d’Acció Municipal (PAM) és el conjunt d’accions que el Govern vol dur a terme durant el termini d’un mandat polític. L’Ajuntament organitza un procés participatiu, recull les opinions de la  ciutadania  i, un cop determinades quines són les accions del PAM que es consideren prioritàries, estableix el seu ordre d’execució.

En el menú de l’esquerre trobeu la informació més rellevant del PAM 2020-2023.

Logo PAM 2020-2023

Un PAM basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

A través de l’Agenda 2030, les Nacions Unides van adoptar un total de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que els governs i les administracions de tots els àmbits estaven cridades a aplicar per assolir la sostenibilitat del Planeta i les persones que l’habiten.

L’Ajuntament de Santa Coloma, sensible a aquest propòsit, considera que l’àmbit local ofereix un entorn d’oportunitat per a l’assoliment dels ODS i, en aquest sentit, expressa el seu compromís de basar el seu full de ruta principal, el PAM, en aquets objectius.

Tenint en compte les idiosincràsies de la nostra ciutat, els 17 objectius de desenvolupament sostenible estaran presents en les polítiques del PAM a través de 6 eixos o objectius principals que englobaran tots els altres:

logo ODS Aliances
logo DOS Acció climatica
logo ODS medi ambient
logo ODS lluita contra la desigualtats
lodo ODS. Igualtat de gènere
lodo ODS educació