Espai de les Oportunitats

Logo

Sol·licitud d'informació sobre "Espai de les Oportunitats"

NOVES OPORTUNITATS DE FORMACIÓ, RELACIÓ, CREIXEMENT I OCUPACIÓ PER A JOVES DE LA SERRA D’EN MENA DE SANTA COLOMA

"Espai de les Oportunitats" és un projecte del Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme de l’Ajuntament, destinat a joves d’entre 16 i 25 anys, que planteja sistemes, mètodes i formats disruptius que emergeixen de la intersecció entre el treball comunitari i la millora de l’ocupabilitat.

El projecte oferirà un nou equipament al carrer Pirineus a partir del setembre que serà el catalitzador del cultiu social i l’enfortiment comunitari dels barris de la Serra d’en Mena. En aquest es desenvoluparà formació en competències transversals i en noves tecnologies, a través de metodologies innovadores, com a elements d’emancipació per a l’autonomia personal i l’acompanyament als itineraris vitals.

Aquesta setmana ja s’ha fet la primera trobada amb un grup de joves del projecte, anomenat Change Makers: un nucli capaç de fer propostes per dissenyar els continguts. La robòtica, la programació, la impressió 3D, el coworking, la realitat virtual...seran protagonistes de l’espai, que tindrà un caràcter eminentment motivacional i experiencial.