Espai de les Oportunitats

Logo

NOVES OPORTUNITATS DE FORMACIÓ, RELACIÓ, CREIXEMENT I OCUPACIÓ PER A JOVES DE LA SERRA D’EN MENA DE SANTA COLOMA

L’Espai de les Oportunitats és un projecte de millora de l’ocupabilitat adreçat a joves (d’entre 16 a 25 anys) de la Serra d’en Mena (Fondo, Raval i Santa Rosa) de Santa Coloma de Gramenet. Amb l’objectiu de dissenyar i implementar processos i itineraris coeducatius que ofereixin noves oportunitats de formació, relació, creixement i ocupació a la població jove d’aquest territori concret, s’estructura el projecte en tres línies estratègiques interrelacionades i confluents entre elles: l’enfortiment comunitari, les competències transversals i les competències tècniques.

El projecte oferirà un nou equipament al carrer Pirineus, al número 48-50, que serà el catalitzador del cultiu social i l’enfortiment comunitari dels barris de la Serra d’en Mena. En aquest, es desenvoluparà formació en competències transversals i en noves tecnologies, a través de metodologies innovadores, com a elements d’emancipació per a l’autonomia personal i l’acompanyament als itineraris vitals.

Sol·licitud d'informació sobre "Espai de les Oportunitats"


Programa formatiu 2024

Espai de les Oportunitats ofereix propostes de formació, relació, creixement i ocupació als i les joves dels barris Fondo, Raval i Santa Rosa. Consulta el programa i crea el teu propi itinerari a través dels cursos o mòduls que t'interessin.

Imatge Programa formatiu 2024
Clica la imatge per veure el programa.