Portada del programa
Cliqueu a l'imatge per accedir al programa complet en format PDF

ATENCIÓ: hi ha activitats en les quals, per motius d’aforament i necessitats d’organització, cal confirmar la presència o reservar plaça.
Truca per confirmar la teva participació o envia un email a: Telèfon: 93 462 40 57 o ciutatuniversitaria@gramenet.cat

*Totes les activitats del programa són gratuïtes llevat dels sopars gastronòmics on es demana als i les participants una aportació de 7.50 euros per a l'establiment restaurador.

Petit Xef 2

3er Fòrum Ciutat Universitària

Activitats Ciutat Universitària

Trobades gastronòmiques

A més a més


Foto de Núria Parlon

L'excel·lència al quotidià

La ciutat de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat són un binomi que des de ja fa uns anys situa la nostra localitat en la xarxa de recerca i coneixement de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Les ciències de la salut i la nutrició del Campus de l'Alimentació de Torribera atreuen estudiants de la ciutat i de fora. També la Fundació Hospital Esperit Sant, el centre Dr. Emili Mira-Parc Salut Mar i la UNED són agents formadors d'especialistes en diferents matèries.

Més de 3.000 persones cursen estudis universitaris a Santa Coloma. El nombre d’alumnat és raó suficient per organitzar cada any un programa d'activitats diverses com el que teniu a les mans.

Però també és un programa adreçat al conjunt del veïnat colomenc. Posem la universitat a l'abast de tothom.

En aquest programa 2018-2019 trobareu noves propostes, juntament amb les ja habituals com "Cuines del món". Us animo a fer-vos vostra la universitat colomenca.

Núria Parlon
Alcaldessa de Santa Coloma