Els Juliols de la UB 2024

Imatge Cursos Els Juliols UB 24

Mitjançant el conveni signat entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona (UB), a través de l'Institut de Formació Contínua IL3, la ciutat acull enguany dos cursos d’estiu en una nova edició d’«Els Juliols», un programa de formació de curta durada obert a tothom en què es tracten temes d’actualitat i d’interès social relacionats amb diversos àmbits de coneixement.

Els cursos que s’ofereixen són:

  • Nutrició i esport, en què es concretarà quines són les necessitats nutricionals de l'esportista i les estratègies bàsiques per satisfer-les. El curs es realitzarà de l'1 al 5 de juliol, de 16.30 a 20.30 h, al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré.
  • Santako School of Rock: Història de la música rock, perspectiva social i cultural, que impartiran músics, periodistes, escriptors, promotors i altres agents involucrats en la música del 8 al 12 de juliol, de 16.30 a 20.30 hores, al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré.

Com ja s'ha fet en altres edicions, l'Ajuntament ofereix 20 places de manera gratuïta a cada curs. El període de sol·licitud romandrà obert fins al 14 de juny i l'únic requisit és estar empadronat/ada a Santa Coloma de Gramenet. Les peticions, que s'han de fer a través d'aquest formulari, s'atendran estrictament per ordre d'arribada i, un cop comprovada la residència a la ciutat, s'atorgaran les places.