Els Juliols de la UB 2023

Imatge Els Juliols de la UB 2023

Mitjançant el conveni signat entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona (UB), a través de l'Institut de Formació Contínua IL3, la ciutat acull enguany tres cursos d’estiu en una nova edició d’«Els Juliols», un programa de formació de curta durada obert a tothom en què es tracten temes d’actualitat i d’interès social relacionats amb diversos àmbits de coneixement.

Els cursos que s’ofereixen són:

  • Santako School of Rock: Història de la música rock, perspectiva social i cultural, que impartiran músics, periodistes, escriptors, promotors i altres agents involucrats en la música del 10 al 14 de juliol, de 16 a 20.30 hores, al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré.
  • Nutrició i esport, en què es concretarà quines són les necessitats nutricionals de l'esportista i les estratègies bàsiques per satisfer-les. El curs es realitzarà del 10 al 14 de juliol, de 16 a 20.30 h, al Centre Cívic Riu.
  • El desplegament de la cultura restaurativa, formació que, com a part del projecte per al desplegament de l'enfocament restauratiu global a Santa Coloma, planteja la importància de crear estratègies i accions proactives i «proventives» per desenvolupar una comunitat amable. Les dates de realització són del 3 al 13 de juliol, en dos grups diferents i en horari de matí, al Centre Cívic Riu.

Com ja s'ha fet en altres edicions, l'Ajuntament ofereix 20 places de manera gratuïta per als cursos Santako School of Rock i Nutrició i Esport. El període de sol·licitud serà del 6 al 16 de juny i l'únic requisit és estar empadronat/ada a Santa Coloma de Gramenet. Les peticions, que s'han de fer a través d'aquest formulari, s'atendran estrictament per ordre d'arribada i, un cop comprovada la residència a la ciutat, s'atorgaran les places.