foto Núria Parlon

La universitat a l'abast de tothom: acollim talent!

Santa Coloma és ciutat universitària i això suposa una gran oportunitat per a la seva ciutadania. Que el recinte Torribera sigui la seu d’un campus d’excel·lència internacional referent en nutrició, ens col·loca en el mapa del coneixement europeu.

Acollim més de 3.000 alumnes que estudien algun dels més de 20 graus, postgraus i màsters que s’hi imparteixen. Recentment hem posat en marxa les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració de Santa Coloma, també al recinte Torribera. L’Escola està vinculada al Campus, no només per la seva proximitat sinó per les àrees de coneixement i projectes en comú que compartiran en breu. La formació universitària i la formació professional són dos vectors que ens han d’ajudar a millorar l’ocupabilitat dels colomencs i les colomenques. En definitiva, el món acadèmic, la recerca i la investigació aplicada ens han d’ajudar a la millora de les oportunitats de vida de la ciutadania.

La ciutat i el veïnat es poden “connectar” a la universitat a través d’activitats com les que proposem en aquest cicle. Posem la universitat a l’abast de tothom, desplaçant-la als diferents barris de Santa Coloma. Trobareu activitats per a tots els gustos. Aprofiteu per gaudir d’una ciutat universitària per a tothom.

Núria Parlon Gil 
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet


Dades bàsiques