ONDA Catalunya

Objectius de l’ entitat: Treballar amb joves de 13 a 30 anys tots el valors humans, l’ educació i la convivència. Treballarem amb totes les entitats y cultures que vulguin afavorir la convivència i els valors que ens aporta.

Activitats principals: Charles, excursions, sortides, colònies, reforç escolar, classes de idioma àrab, anglès i francès, activitats artístiques com la música, pintura, etc.

Correu electrònic: omi_ha_95@hotmail.com

Telèfon: 672408399

Adreça: San Joaquin 49º (Sta. Coloma de Gramenet)


Plataforma Serra Marina

Pendent de dades de l' entitat. 


Rokter Bangla

Rokter Bangla' és una associació de Santa Coloma formada per joves de Bangla Desh. L'entitat pretén mantenir viva la seva cultura originària i alhora conèixer i respectar la cultura de la nostra ciutat d'acollida.
Els Rokter Bangla volen dur a terme un programa d'activitats culturals i esportives pròpies, així com participar en les activitats de la ciutat i col · laborar amb altres entitats.

E-mail: salam_0091@hotmail.com
Telèfon: 666002820
Adreça: C / Wagner 19 (C.Cívic Fons)
Població: Santa Coloma de Gramenet


Santa Coloma Conviu

Objectius: Crear sinèrgies entre les entitats i persones de Santa Coloma de Gramenet, per tal de treballar per una ciutat on es pugui viure i conviure amb llibertat, sense tenir en compte d'on vens, ni el color, ni les creences que tens.
Activitats: Santa Coloma Conviu es divideix en 4 comissions: Vulneració de Drets, Acollida i Comunicació, Serveis Públics i Convivència i relacions veïnals.

La nostra proposta és d’acció des de dos fronts, en primer lloc mitjançant la promoció de la incidència política que aconsegueixi que les administracions assumeixin la seva responsabilitat de «no fer mal, protegir, respectar i reparar», i en segon lloc constituint un fòrum ciutadà on els col•lectius socials i la ciutadania aportin les seves idees per millorar les condicions de convivència als nostres barris. Creiem fermament que és responsabilitat de totes i tots aconseguir una societat més igualitària, on siguem tractats com a iguals sense que per això hàgim de renunciar a ser diferents. Assumim l’expressió «som diferents, som iguals» com el principi rector de la nostra lluita sense fi en la defensa de la convivència i del dret a la igualtat de tracte i no discriminació. Per aquestes raons fem una crida a la ciutadania perquè s’uneixin i donin suport a les organitzacions signatàries.


eMail: santacolomaconviu@gmail.com


Secretariado de Promoción Intercultural Gitano-Catalán

Projecte d'alfabetització d'adults en relació al carnet de conduir. Donen classes Dimarts, dimecres i dijous de 19h a 21h.


Telèfon: 615670035 (Maria Rubia)
Adreça: C / Monturiol n º 20 (C.C. Raval)
Població: Santa Coloma de Gramenet
Província: Barcelona


sObres Mestres

 

Adreça:

Carrer Grau 88, 3o2a, 08030

Població:

Barcelona

Correu electrònic:

sobresmestres@gmail.com

Telèfon:

645625472

Objectius de l'entitat:

El hito de sObres Mestres es contribuir en la lucha contra el despilfarro alimentario, con acciones tanto lúdicas cómo sabrosas. Hasta la fecha de hoy hemos recuperado 1.712kg de frutas, verduras y pan artesano.

Activitats principals:

Organizamos
- Catering sostenibles evitando residuos
- Eventos temáticos de cocinas del mundo
- Talleres culinarios y de consumo consciente
para dar una segunda oportunidad al pan artesano, las verduras, las hortalizas y las frutas frescas que quedan fuera del circuito comercial. (Espigadas periurbanas colaborando con la Fundación "Espigoladors" y recuperación de mayoristas + supermercados + panaderos artesanos).

Comentaris:

Somos parte del proyecto del bibliolab CUINA OBERTA junto con la Asociación Cuchara y la Biblioteca del Fondo.