Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet

Agrupació d’Empresaris amb la voluntat de representar totes les activitats econòmiques de la ciutat i treballar pel present i futur econòmic de la ciutat. 

Defensar els interessos del sector comercial de la ciutat, fomentar l’associacionisme de les empreses (territorial i sectorial) i defensar el comerç de barri, tot potenciant els valors cívics. Ciutat, Cultura, Comerç. I treballant des de la unió per aconseguir els objectius, la unió es la base en una ciutat compacta, la unió davant la competència.

Web: https://www.totama.cat/ 

Correu:  info@santacolomatotama.cat
Telèfon: 933857904, 933857905
Direcció: CR DE SANT CARLES 14 (08921)
Població: SANTA COLOMA GRAMENET

 

 


AJI ASSOCIACIÓ DE LA JOVENTUT I LA INTERCULTURALITAT

Els objectius i reptes generals que es volen aconseguir amb la col•laboració de tots i totes són: 

Promoure una educació Intercultural a les aules. Vetllar pel benestar de La Infància i els Menors. Promoció i Emancipació de la dona en la societat. 

Fer participar a la joventut, en les diferents tasques de la societat, religiosa, social o cultural, sindicats, ensenyament, voluntariat... Fomentar la Integració positiva i la convivència a base de drets i deures. Treballar per una Ciutadania activa, oberta i tolerant. Afavorir la Convivència entre Persones, Cultures i Conviccions, per a una Interculturalitat basada en el respecte a la diversitat i l' enriquiment mutu. Fomentar i propagar la cultura dels Drets Humans, com la Llibertat, la Justícia, la Igualtat, la Solidaritat... el Respecte i el compromís amb el Medi Ambient.


Telèfon : 607404579 Yahya
Direcció : C.C.FONDO. C/WAGNER 19
Població : Santa Coloma de Gramenet
Província : Barcelona

 

 


AJOC

Associació Juvenil d´ Oci i Cultura que té com a principal objectiu la millora de la situació dels joves en Santa Coloma potenciant la solidaritat i la convivència a través de la cooperació. 

Objectius: Ser un referent juvenil. Exercir com eina i debat dels problemes i dels reptes que tenim en la societat actual, i en particular dels que surten en Santa Coloma. La defensa d´ un model d´ oci, sense violència ni discriminació per sexe, raça o condició social. Fomentar l´ associacionisme en la joventut, com medi d´ integració i reivindicació dels drets per la gent jove. 


Web : www.ajoc.foros.ws
E-Mail : asociacion.juvenil.ocio.y.cultura@gmail.com
Telèfon : 615673492
Població : SANTA COLOMA DE GRAMENET

 

 


AMPA CEIP Beethoven

Realització de coordinacions entre pares i mares de l'alumnat per gestionar i / o vetllar per activitats extraescolars del centre, així com mantenir contacte permanent amb el professorat del centre. 

Dirección: C/WAGNER 16

Población: SANTA COLOMA DE GRAMENET

Provincia: BARCELONA


AMPA CEIP Tanit

Realització de coordinacions entre pares i mares de l'alumnat per gestionar i / o vetllar per activitats extraescolars del centre, així com mantenir contacte permanent amb el professorat del centre. També són membres de la Comunitat d'Aprenentatge TANIT.

Telèfon: 93 4663506/639776978
Adreça: C / PIRINEUS 5-7
Població: SANTA COLOMA GRAMENET
Província: BARCELONA


AMPA IES Terra Roja

Realització de coordinacions entre pares i mares de l'alumnat per gestionar i / o vetllar per activitats extraescolars del centre, així com mantenir contacte permanent amb el professorat del centre. 

Teléfono: 93 3869308

Dirección: C/CIRCUMVAL.LACIÓ 45-47
Población: SANTA COLOMA GRAMENET
Provincia: BARCELONA


AM.MA.ME AMICS DEL MALALT MENTAL

Objectius: Defensar els drets de les persones amb malaltia mental. Acollir als familiars de les persones afectades. Informar sobre els recursos existents en temes de salut mental. Reivindicar i col·laborar en la creació de nous serveis per a una major cobertura de les seves necessitats.

Activitats: 

-SAF ( servei d'ajuda a les famílies) a càrrec d'una psicòloga. 

-GAM (grup d'ajuda mútua) impartit per una Terapeuta Gestal i Sistemàtica Familiar. 

-Teatre Social 

-Taller de Reflexologia 

-TallerS varis.

Web : www.ammamesc.es
E-Mail : ammamesc@yahoo.es
Telèfon : 93 468 46 27
Direcció : Nàpols, 41
Població : Santa Coloma de Gramenet
Província : Barcelona


ARARAT Associació d'Armènia a Catalunya

Els objectius principals de l'associació són:

Donar a conèixer la cultura d'Armènia.

Treballar la no pèrdua de la identitat Armènia. Per exemple, les classes de armeni els diumenges a la parròquia de Sant Josep Oriol, cada primer diumenge del mes missa de ritu armeni a l'Església Major de Santa Coloma. Trobades de església evangèlica armènia.

Treballar per al reconeixement del Genocidi Armeni. Hem començat un procés de sensibilització a la ciutat, en col · laboració amb entitats i l'ajuntament colomenc.

Treballar la integració i la convivència. Per exemple, amb les classes de castellà que comencen el diumenge 24 de març de 12 a 14h. Amb la presència en diferents consells de la ciutat, participació i col · laboració amb entitats i administracions locals.

Crear a través d'Ararat crear un pont d'intercanvi cultural entre armènia i Espanya. Potenciar l'idioma Armeni entre els nens de la pròpia comunitat i els d'aquí.

Web: www.ararat2007santacoloma.blogspot.com

E-mail: ararat2007@yahoo.com

Telèfon: 633613628
Persona contacte: Sarkis Hakobyan
Direcció: Casa de la solidaritat. Carrer Enrique Granados
Població: Santa Coloma de Gramenet


ASDENT

ASDENT neix a partir de la problemàtica d'un petit colomenc-Nacho-a qui han detectat la malaltia de Dent, una de les anomenades malalties rares. La mare de Nacho va contactar amb l'alcaldessa i, a partir d'aquesta trobada, l'Ajuntament ha col · laborat en l'elaboració dels estatuts i en els registres de la nova associació que té nivell estatal. La presidenta, la mare del petit, és Eva Giménez.

Web : www.asdent.es
E-Mail : eva_zeta@telefonica.net
Telèfon : 609863462
Població : Santa Coloma de Gramenet


A.S.E.D

A.S.E.D és una Associació de Suport Emocional en el Dol que realitza una tasca per assumir la pèrdua i elaborar el dol d'una forma no patològica. Per a les voluntàries de l'entitat, realitzar aquesta activitat suposa: Poder ajudar i respectar les persones que es troben necessitades, amb amor i comprensió per elaborar un dol satisfactori mitjançant un suport entre les diverses persones.

Les persones que ens necessiten, abans de començar la teràpia de dol, han de passar pel procés d'acollida, on es realitza una valoració de la persona en concret i saber en quina fase del duel es troba.

Carrer de Lluís Companys, 9 (C. cívic Riu Sud)

Santa Coloma de Gramenet

Telf: 933854560 o 933925128 (Pepita o Mari Carmen)
dueloased@hotmail.com
http://blocs.xarxanet.org/dueloased


Asociación cultural BANGLADESH GREATER SYLHET

Activitats culturals enfocades a tota la comunitat de Bangla Desh obertes a la resta de veïns i veïnes de Santa Coloma. Forma part de la coordinadora de Bangla Desh a Santa Coloma.

Principals festivitats de Bangla Desh: Dia de la llengua Materna, Dia de la independència de Bangladesh, Cap d'Any de Bangla Desh.

Telèfon: 632253281/617105371
Persona referència: Humayun Bokth
Adreça: c/Sant Francesc 29, baixos
Població: Santa Coloma de Gramenet


Asociación cultural centro de Bangladesh de Santa Coloma

Associació cultural, el seu objectiu és la difusió de la cultura tradicional de Bangladesh i afavorir el coneixement de la cultura catalana. Divulgar i realitzar activitats culturals, religioses, esportives i lúdiques dirigides a la població de Bangladesh i el públic en general. Forma part de la coordinadora de Bangladesh a Santa Coloma.

Principals festivitats de Bangladesh: Dia de la llengua Materna, Dia de la independència de Bangladesh, Any Nou de Bangladesh. 

Activitats: Classes de llengua i cultura bengalí, música tradicional, atenció als socis, participació i col•laboració en activitats de la ciutat.

E-Mail : sattarazad@live.com
Telèfon : 669270888
Direcció : C/POMPEU FABRA 22-24 (SANTA COLOMA GRAMENET)

 


Asociación cultural islámica Annahda

Associació cultural islàmica creada al 2014. Actualment realitzen classes d' àrab per nens i nenes; classes d' àrab i castellà per dones; i activitats esportives per joves.

A més participen en diversos actes i activitats de ciutat.

E-Mail: asociacion_annahda@hotmail.com

Telèfon: 666605560

Persona contacte: Ouassif (President entitat)

Població: SANTA COLOMA GRAMENET


Asociación Cultural y Bienestar de la India en España

Pendent de dades de l' entitat. 

 


Asociación de Emigrantes Guineanos y originarios Residentes en Catalunya

L' associació és un lloc de reunió i referència per a Guineans residents en Catalunya, en el qual poden realitzar activitats culturals típiques del seu país. També realitzen assessorament sobre diferents tràmits pel nouvingut.

Es reuneixen els diumenges per la tarda en la Casa de la Solidaritat (C/Irlanda 69).

Telèfon : 686971600
Direcció : C/Irlanda 69 (Casa de la Solidaritat)
Població : Santa Coloma de GramenetAsociación Gitana OPRE ROMALE

És una organització no governamental, de caràcter no lucratiu, dedicada a la defensa de la comunitat gitana romanesa que viu al territori espanyol. Té com a àmbit de treball el territori espanyol i romanès, participa en les activitats que persegueixen el reconeixement de la cultura del poble gitano romanès com un valor de la cultura universal.

La OPRE ROMALE és una organització genuïnament gitana romanesa, dirigida pels propis gitanos.

• Accions en defensa dels drets dels venedors ambulants

• L'educació dels nens a les escoles

• El reforç escolar

• La formació dels dirigents gitanos.

• Campanyes per fomentar l'interculturalisme.

• La promoció i inserció sociolaboral de la dona gitana.

• La inserció social.

• Suport al voluntariat

• La promoció de la llengua, la cultura i el pensament gitano.


E-Mail: romale_opre (@) yahoo.es


Associació Catalana de Formació Polivalent Aplicada, Baobab

Objectius de l'entitat: Desenvolupar projectes que contribueixin a la integració social i laboral de persones pertanyents a col•lectius en situació o risc d'exclusió. En particular, nens, joves, persones en situació d'atur, gent gran, immigrants i refugiats.

Tenim vocació de ciutat, i promovem el diàleg i la col•laboració amb les entitats de Santa Coloma de Gramenet.

Activitats: 

Dissenyar i desenvolupar accions d'orientació i formació.

Crear eines i instruments innovadors que millorin les possibilitats d'integració social i laboral de les persones.

Participar en projectes que promoguin la inclusió, i lluitin contra qualsevol mena d'exclusió, marginació, violència i/o discriminació per raons econòmiques, socials, ètniques, culturals, o de qualsevol altra mena.

Si voleu obtenir més informació de les nostres activitats, utilitzeu qualsevol dels mitjans de comunicació a l'abast:

Web : www.abaobab.org

E-Mail: baobab@associacio-baobab.org

Facebook: www.facebook.com/associacio.baobab/

Telèfon: 933862697

Direcció: Sant Ramon, 23

Població : Santa Coloma de Gramenet

 


Associació Amics de la Gent Gran

Amics de la gent gran som una organització de voluntariat, que treballem per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La nostra missió és lluitar contra la soledat (no volguda) i la marginació de la gent gran mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat.

Els nostres voluntaris acompanyen a persones grans en diversos llocs de Catalunya: els visiten als seus domicilis, els donen suport per sortir al carrer, comparteixen amb ells berenars, tallers, festes tradicionals, etc. Tot això perquè tornin a sentir-se estimats i integrats socialment, una de les condicions clau per a l'envelliment actiu i la prevenció de la dependència.

Web: www.amicsdelagentgran.org

E-mail: santacoloma@amicsdelagentgran.org
Telèfon: 93 4606159


Associació Colla castellera Laietans de Gramenet

Laietans de Gramenet neix amb l’esperit de potenciar la vessant social del fet casteller. Entenem els Castells com una manera de fer societat i grup, una manera d’unir persones diferents per aconseguir una fita comuna. Volem fer ciutat fent castells, volem que la nostra ciutat es pugui beneficiar dels aspectes positius d’aquesta activitat: treball en equip, esforç, superació, integració, civisme, compromís, solidaritat, tolerància...

Els nostres objectius com a colla són:

·“Fer colla fent castells”. Esdevenir una colla castellera activa i integrada en el teixit social de la ciutat, col·laborant amb altres associacions en la creació i construcció de projectes comuns.

·“Fer castells fent ciutat”. Donar a conèixer el “fet casteller” a la nostra ciutat i difondre els valors socials que té per a profit de la ciutat.

·“Fer ciutat fent colla”. Ser una eina d’integració i cohesió per a la societat colomenca.

Email: laietansdegramenet@gmail.com
Telèfon: 648049169                                                                                                   

Adreça: Carrer Wagner, 19
Població: Santa Coloma de Gramenet

 


Associació cultural esportiva LA CONVIVENCIA

Associació centrada en esports, activitats extra-escolars i socio-educatives. Excursions i viatges culturals. Participació en activitats de ciutat socio-culturals.

Adreça: C/MONTURIOL Nº 20 (Centre Cívic Raval)

Santa Coloma de Gramenet

1-Contacte :  Hafid Tazeddine Tazddine 698423169 

2-Contacte :  Hakim 670813058

Email : ace.convivencia@gmail.com     

 

 

 


Associació Cultural "La Casa Egipcia"

La Casa Egípcia pertany al Centre Euroarab de Catalunya, amb seu a Barcelona, que acull entitats àrabs.
L'associació estarà formada per ciutadans i ciutadanes egipcis i espanyols.
La filosofia que inspira Casa egípcia pot resumir a través dels seus dos grans eixos d'activitat:

• Promoure la realització d'actuacions i projectes que contribueixin a un millor coneixement entre la societat egípcia i Espanya.
• Impulsar el desenvolupament de les relacions entre Espanya i Egipte: institucional, cultural, acadèmic i econòmic.
L'entitat realitza activitats culturals, lúdiques, d'informació i difusió. Podeu consultar al seu web.

Web: www.casaegipcia.com
E-mail: casaegipcia@gmail.com
Telèfon: 625.328.961 - Montserrat Berché - Presidenta
Adreça: C / Bonavista 29
Població: Santa Coloma de Gramenet
Província: Barcelona


Associació de Bruixes de Gramenet

Descripció de l’entitat

Entitat sense ànim de lucre format en la seva majoria per dones, amb la intenció de promoure i fomentar la cultura popular catalana i el teatre de carrer, així com generar més associacionisme i representació de la dona tant en la cultura popular com en la ciutat.

Objectius generals de l’associació:

1.     Fomentar la cultura general

1.1.   Promoure la història i imatge de Santa Coloma de Gramenet per tot el territori català.

1.2.   Involucrar diverses entitats de la ciutat.

2.     Augmentar la participació de la dona

2.1.   Promoure la participació de la dona dins la cultura tradicional catalana.

2.2.   Promoure la col·laboració activa amb col·lectius i coordinadors de les dones.

3.     Aconseguir intercanvis amb les ciutats agermanades. 

Contacte: bruixesgramenet@gmail.com

 

 


Associació de Comerciants Fondo Comerç

Actuar com a estructura representativa dels comerciants, professionals, treballadors autònoms i qualsevol altre tipus d'activitat econòmica associada, per una eficaç unitat i coordinació de l'acció de representació dels seus interessos professionals, sense cap distinció per raons de sexe, raça, cultura o creences religioses o polítiques.

Actuar com a entitat de caràcter consultiu i reivindicatiu davant les administracions públiques en tot el que pugui afectar als col · lectius, o als individus representats, exercint defensa de tots els nostres associats.

Concertar acords d'interès professional i comercial que beneficiïn els associats. Donar serveis als associats i fomentar l'associacionisme econòmic i representatiu. Potenciar i promoure la ciutat i la zona comercial on actua l'associació, a través de campanyes. 

Promoure i organitzar accions formatives adreçades als diferents col · lectius, per tal de contribuir a la millora de la formació professional i de l'entorn. Promoure i difondre l'ús de la llengua catalana i les tradicions pròpies de la nostra cultura. Mantenir relacions amb les administracions públiques, amb l'objectiu de millorar l'urbanisme comercial, la convivència, la cohesió social, la millora en general de l'entorn comercial.

Promoure i desenvolupar actuacions d'interès social. 

Web: www.fondocomerc.cat

E-mail: info@fondocomerc.cat

Telèfon: 662619787 / 93.466 46 66

Adreça: C/ Wagner 19 (C. cívic Fondo)

Població: Santa Coloma de Gramenet

Província: Barcelona


Associació de Cultura Gitana Jove Ternikaló XXI

L'objectiu d'Ternikaló 21 és augmentar la participació dels joves gitanos en tots els àmbits de la societat. A través de l'habilitació, la participació, la mobilització i l'autoorganització és possible construir confiança i respecte mutu entre gitanos i no gitanos augmentant la seva interacció. Els nostres projectes pretenen motivar els col · lectius que menys oportunitats tenen en la societat però que tenen un gran potencial humà.

Ternikaló 21 organitza projectes adreçats a joves com intercanvis internacionals, cursos de formació, seminaris, concerts, exposicions i diferents projectes d'expressió artística, posant èmfasi en un desenvolupament constant del pensament crític. A través d'aquestes accions estimulem el desenvolupament i l'autoestima dels joves gitanos arribant a l'empoderament. Creem els espais perquè aquests joves tinguin l'oportunitat de participar, descobrint les seves habilitats i aprenent a col · laborar amb joves d'altres cultures per ser ciutadans actius.

Per a més informació i consultes dirigir-se a: ternikalo@gmail.com


Associació d' Equatorians en Santa Coloma

Associació cultural i esportiva que treballa la promoció de la cultura equatoriana.

Telèfon : 933921723 - 722751388
Població : Santa Coloma Gramenet


Associació Equatoriana d' Ecuavoley en Catalunya

L' associació vol donar a conèixer una nova activitat esportiva i millorar la qualitat de vida. Canalitzar la integració a través de l'esport. Entitat col · laboradora amb l'administració pública. Som una entitat de suport que treballa la integració i cohesió social a través de l'esport potenciant els valors entorn la convivència.

E-Mail: asociacioneecuavoley-cat@hotmail.com

Telèfon: 639583758
Adreça: C / Mozart 55 1 º 1 ª
Població: Sta.Coloma de Gramenet
Província: Barcelona


Associació de veïns Can Calvet

Associació comunitària amb els següents objectius:

Atenció i informació als veïns per a una millor qualitat de vida veïnal.Foment d'activitats cíviques i ciutadanes entre els veïns del barri. Vetllar pel benestar de tots els veïns. Celebració de les festes de barri. Activitats culturals i formatives (manualitats, xerrades, etc) Obertes a dones de l'entitat i el barri.

Telèfon: 675.156.970   P. referència: Pepi      

Adreça: C/Aragó 25

Població: Santa Coloma de Gramenet

 


Associació de veïns de Can Franquesa

Associació comunitària amb els següents objectius:

Atenció i informació als veïns per a una millor qualitat de vida veïnal.

Foment d'activitats cíviques i ciutadanes entre els veïns del barri.

Vetllar pel benestar de tots els veïns. Celebració de les festes tradicionals del barri.

Persona contacte: Teresa  Telèfon: 686694821

Adreça: C / Cordoba 45, Baixos

Població: Santa Coloma de Gramenet  (Barcelona)

 

 

 

 


Associació de veïns Can Mariner

Associació comunitària amb els següents objectius:

Atenció i informació als veïns per a una millor qualitat de vida veïnal.

Foment d'activitats cíviques i ciutadanes entre els veïns del barri.

Vetllar pel benestar de tots els veïns.

Celebració de les festes tradicionals del barri.

Telèfon: 934663287

Email: avvcanmariner@hotmail.com

Referència: Encarna Olivencia

Direcció Milà i Fontanals 16-18 (Masia Can Mariner)

Població: Santa Coloma de Gramenet 


Associació de veïns del Raval

Associació comunitària amb els següents objectius:

Atenció i informació als veïns per a una millor qualitat de vida veïnal.

Foment d'activitats cíviques i ciutadanes entre els veïns del barri.

Vetllar pel benestar de tots els veïns. Celebració de les festes tradicionals del barri.

E-mail: ravalcoloma@yahoo.es

Telèfon: 934668351

Persona contacte: Loli Garrido

Adreça: C / Monturiol, 20 1 ª PLANTA

Població: Santa Coloma de Gramenet


Associació de veïns Riera Alta

Associació comunitària amb els següents objectius:

  • Atenció i informació als veïns per a una millor qualitat de vida veïnal.
  • Foment d'activitats cíviques i ciutadanes entre els veïns del barri.
  • Vetllar pel benestar de tots els veïns. Celebració de les festes tradicionals del barri

Telèfon 933920026 Email: rieraalta@hotmail.com  Persona referència: José Luís Muñoz Algarín  

Adreça: Ptge Pedrera 8-10 

Població: Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)


Associació de veïns Riu Sud

Objectius:

1. Agrupar als associats i associades i veïnat de la demarcació ciutadana que s’especifica a l’àmbit territorial i assumir la representació dels seus interessos.

2. Promoure la realització d’activitats, col•laborant amb aquesta finalitat amb d’altres organitzacions existents al barri i a la ciutat.

3. Promocionar i desenvolupar aquelles iniciatives que es considerin d’interès per a la millora i desenvolupament del barri.

4. Canalitzar les reivindicacions comunitàries dels seus associats i associades i del veïnat del barri en general, defensant l’interès comú amb tots els estris que permeti la normativa legal vigent. 5. Foment de la participació activa del veïnat per afavorir la cohesió comunitària.

E-Mail : riusud@gmail.com

Telèfon : 687718830

Direcció : c/ Lluis Companys, 9

Població : Santa Coloma de Gramenet


Associació Infantil i Juvenil Lleure Futurgrama

Futurgrama es vol proposar diferents activitats per arribar als nostres infants i joves, per fer del seu temps d'oci un complement de la seva educació i com no, també als no tan petits.

Fer del temps de lleure dels infants, joves i adults, un temps d'aprofitament perquè a través de l'activitat i per la capacitat de observació del monitor, la persona a part de gaudir aprengui aquells valors que poden ser adquirits mitjançant els tallers i les activitats.

E-mail: lleurefuturgrama@live.com

Telèfon: 667386398

Població: Sta Coloma de Gramenet

 

 


Associació Intercultural NAKERAMOS

Projecte dirigit a la dona gitana: alfabetització, tècniques per a inserció laboral, coneixement de l'entorn i els seus recursos, atenció i orientació cap als serveis municipals, etc.

Atenció: Dimarts, dimecres i dijous de 19h a 21h

Telèfon: 615670035

Adreça: C / Monturiol, 20 (C.C.RAVAL)

Població: Santa Coloma de Gramenet

 


Associació Popular Cultural Xinesa Catalana

Els objectius fonamentals de la nostra associació són afavorir el coneixement mutu entre les cultures, en el nostre cas entre la cultura catalana, espanyola i xinesa.

Creiem fermament que el coneixement mutu afavoreix l'intercanvi entre les persones i contribueix a crear ponts d'amistat, cooperació i participació.

Les activitats de la nostra associació inclourien la divulgació de coneixements de les llengües, el folklore, l'esport, les tradicions, aspectes geogràfics històrics, econòmics i socials i de desenvolupament en els nostres països tant els d'origen com els d'acollida [cultura catalana, espanyola i xinesa].

Les nostres activitats també estarien dirigides a potenciar la utilització conjunta d'espai públics i la participació en activitats dels barris i ciutats en els quals puguem fer aportacions mútues que es reflectiran en activitats culturals i de temps lliure.

E-mail: associacioculturalpopularxinesa@hotmail.com

Telèfon: 609178328

Persona referència Shufen Chen o Clara Ortega


Asociación socio-cultural Gresol Blau

Objectius: Aconseguir la convivència i la col · laboració dels veïns / es del barri, independentment del seu origen o religió. Espais de trobada veïnal.

Facebook facebook.com/gcasalpirineos

E-Mail: gresolblau@hotmail.es

Telèfon: 934680515

Adreça: C / Pirineus 118

Població: Santa Coloma de Gramenet


ATTAUBA Associació de la Cultura Islàmica

Associació de la cultura islàmica l'objectiu principal és la cultura i convivència. Crear un àmbit de col · laboració, participació i convivència social.

Activitats:

Activitats lúdiques i culturals (festivals infantils, visites i sortides a museus, assistència a la comunitat de musulmana punt d'informació bilingüe, assistència sobre serveis municipals, recepció de centres educatius i culturals, recepció de menors tutelats en centres d'acollida i que participen en activitats els caps de setmana)

Assistència social (Assessorament, traducció, gestió, etc. Ajuda per als necessitats, borsa de treball)

Formació Cultural (cursos de català i castellà gratis, cursos d'àrab amb quota mensual, cursos d'informàtica, classes i conferències sobre la cultura arabo islàmica, projecte de les tres religions del llibre, pàgina web bilingüe, servei de traducció disponible per a l'administració , servei de biblioteca i préstec, edició de fullets, i activitats multiculturals per a joves)

Gabinet jurídic i gratuït (il · lustre col · legi d'advocats)

Activitats socials (Participació en els actes de la ciutat i país, foment de la participació ciutadana, intervenció en mitjans de comunicació, conferències sobre la cultura islàmica)

Tallers (Integració d'immigrants voluntaris, taller sobre experiències a Espanya, taller de henna, cal · ligrafia àrab ornamental, gastronomia)

Adreça: Parc de Can Zam s/n Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

attaubastacoloma@hotmail.com

Tel: 0034680396406

Adreça correspondència: av. Santa coloma nº 94 5º4ª Santa Coloma de Gramenet CP 08922

Persones de contacte:

Hassan BEKKALI  637 30 60 47

Omar JBORI  639 93 80 28


Cap estudiant sense internet

 

 

Adreça:

capestudiantsenseinternet.org

Població:

 

Correu electrònic:

joaquin.garcima@gmail.com

Telèfon:

629187135

Objectius de l'entitat:

Oferir connectivitat a Internet de forma assequible, resilient i segura per la utilització dels serveis en línia per part d'estudiants sense accés, facilitant la igualtat d'oportunitats de desenvolupament personals, educatives, d'ocupació i emprenedoria i construir una economia i una societat digitals inclusives.


 


Casa d'Aragó de Santa Coloma

A Santa Coloma de Gramenet la Casa d'Aragó es coneix per la gran activitat que desenvolupen els seus socis, els cursets, les excursions, les actuacions de la seua rondalla, així com la seva disponibilitat per col · laborar amb l'Ajuntament i altres cases regionals a les quals els uneix gran amistat i camaraderia.

Web: www.cavirgendelpilar.com

E-mail: secretaria@casaaragongrame.net

Telèfon: 93 385 95 46

Direcció: Sant Josep, 30 (Esq Sant Silvestre)

Població: Santa Coloma de Gramenet


Casal dels Infants

 El Casal dels Infants és una entitat de voluntariat que treballa en Santa Coloma a través de diferents projectes que recolzen a nens, joves i famílies en risc d'exclusió, concretament al barri de Santa Rosa.

Treballen a través de projectes socioeducatius per a la igualtat d'oportunitats dels nens i joves al barri del Raval de Barcelona, oferint-los recursos per a la construcció del seu futur. Treballen a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, des del 2009, centrats en el suport social a infants i famílies. Acompanyen diàriament els nens i nenes per a la promoció de les seves oportunitats i la dels seus pares i mares.

www.casaldelsinfants.org

voluntariat(at)casaldelsinfants.org

C/Pirineus 32. Santa Coloma de Gramenet

 

 


Casal del Mestre

El Casal del Mestre reforça el marc unitari de la comunitat educativa manifestant que l'educació és un dret de la ciutadania. Tothom ha de poder accedir a una educació de qualitat en condicions d'igualtat. Una educació pública, gratuïta, laica, de qualitat i equitativa és la condició per a la compensació de desigualtats i la garantia de progrés econòmic i social.

La igualtat d'oportunitats per a tothom implica aconseguir que, sigui el que sigui l'origen de procedència o la situació sociocultural, tothom pugui assumir els objectius educatius bàsics. Si vols adherir al manifest, pots fer-ho a través del web del Casal.

Web: casalscg.blogspot.com.es

E-mail: casalscg@gmail.com

Telèfon: 93 385 88 29

Adreça: C / Sicilia, 29

Població:Santa Coloma de Gramenet


Centre Excursionista Puigcastellar

El "Centre Excursionista Puig castellar" és una entitat, fundada el 1946 i adherida a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), amb més de mig segle de vida excursionista i d'activitats culturals, que ha cuidat del patrimoni arqueològic i arquitectònic de la ciutat, de la recuperació del medi natural del nostre entorn i que ha vetllat sempre per la nostra llengua el català, amb sentit democràtic i amb afany de fer ciutat, per a això, com altres entitats excursionistes ha sobrepassat, des de sempre, el que és purament esportiu.

Web: puigcastellar.cat

E-mail: puigcastellar@puigcastellar.cat

Telèfon: 933859941

Direcció: Sant Josep 20

Població: Santa Coloma de Gramenet


Centre Obert Rialles

Objectius:

Oferir un instrument integral que doni els recursos i l'atenció educativa necessaris als infants i adolescents en situació de risc.

Realitzar una tasca preventiva fora de l'horari escolar, donant suport i suport, estimulant i potenciant el desenvolupament dels infants i adolescents, la seva socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'esbarjo-esbarjo.

Facilitar recursos i suport-suport educatiu a les famílies dels nens participants al centre obert per tal de reforçar la seva funció com a agent socialitzador.

Activitats: Reforç educatiu, dutxes, berenars i sopars, tallers de manualitats, dinàmiques d'educació emocional, tallers musicals, sortides lúdiques i culturals, jocs, etc.

E-mail: rialles@maristes.cat

Telèfon: 93.392.93.90

Adreça: C / València 3

Població: Sta Coloma de Gramenet


Comunitat Catòlica de Santa Coloma

Cristianisme catòlic

Tipus de seu: Parròquia

Celebracions principals: Nadal, Pasqua, Pentecosta, Festes de Maria, dels Sants i del Patró de l'Església.

Altres activitats: catequesis de nens, joves i adults, estudi de la paraula, reforç escolar, atenció personal al despatx i ajuda fraterna. Perfil membres: 50% espanyols i 50% estrangers (llatinoamericans, nigerians i pakistanesos).Llengües de culte: castellà, català i anglès.

Parròquia Sant Jaume Apòstol

Av. Santa Rosa, 10-12

Santa Coloma de Gramenet

Persona de contacte: Agustí Viñas

Telèfon(s): 93 386 21 47 - 676 17 03 96

agustivinasr@hotmail.com

Horaris: dimecres a les 8 hores i diumenges a les 11:30 hores.


Comunidad islámica AL-FATH de Santa Coloma de Gramenet

Tipus de seu: Oratori musulmà

Celebracions principals: Ramadà, Fi de Ramadà, festes del sacrifici del xai.

E-Mail : sattarazad@live.com

Telèfon : 669270888 Sattar Azad

Direcció : Av. Pallaresa 60 Sot.porta 2

Población : Santa Coloma de Gramenet

 


Comunitat d'aprenentatge Tanit

Col•laborant per tal de millorar l' aprenentatge i l' entorn. Així doncs podem dir que la intenció del projecte és transformar l' entorn de l' escola des de l'escola i entre tots: pares, alumnes, mestres, administracions i voluntaris.

Queda dit que aquest projecte requereix la implicació de tota la comunitat educativa, de tots aquells que, d' una manera o una altra incideixen, o poden incidir, en el seu funcionament i en la realitat del barri.

Amb la Xarxa han col•laborat participant en Tallers de Convivència organitzats per aquesta. I a la vegada, la Xarxa ha participat en les seves reunions assembleàries.

Web :http://www.xtec.cat/ceip-tanit/comunitat/comissions.htm

Telèfon : 93 4663506

Direcció : Carrer dels Pirineus, 5 -7

Població : Santa Coloma de Gramenet


Comunitat Musulmana de Can Zam

Tipus de seu: Oratori musulmà

Celebracions principals: Ramadà, Fi de Ramadà, festes del sacrifici del xai i Mawlid (naixement de Mohammad, el profeta)

Llengües del culte: culte en àrab i l'explicació en castellà i urdú

Telèfon: 680396406 Abdel Hafid Magnuch

Horaris: Les 5 pregàries des de la sortida del sol, fins al vespre.

Parc de Can Zam, S / N.

Barri: Singuerlin

Santa Coloma de Gramenet


Consell de Solidaritat i Cooperació

El Consell de Solidaritat i cooperació és un òrgan consultiu de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet la matèria té com a objectius principals l'estudi i la presentació de les propostes de distribució de recursos anuals per a projectes de cooperació i desenvolupament, per a campanyes o ajudes d'emergència, per a activitats de solidaritat o sensibilització. També és responsable del seguiment i avaluació de projectes aprovats.

Web:


Coordinadora d'Associacions de Bangladesh a Santa Coloma

Cinc associacions de ciutadans d'origen de Bangla Desh a Santa Coloma de Gramenet van constituir el 2008 la Coordinadora per a la Promoció de la Cultura Popular de Bangla Desh i Catalana de Santa Coloma de Gramenet.

Segons el document de constitució, la coordinadora neix un cop constatat l'important nombre de ciutadans d'origen a Bangla Desh a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. La comunitat, amb prop de 1.500 persones, representa el 30% de tots els ciutadans bengalins de Catalunya, i han proliferat el nombre de grups culturals i esportius, alguns en procés de legalització i que s'incorporaran a la Coordinadora finalitzats els tràmits.

Els membres de la coordinadora fan referència a desenvolupar accions que ajudin a l'harmonia de les relacions ciutadanes, la convivència i el bon veïnatge. Aposten per la voluntat de treballar des de la base del consens i amb una actitud oberta a la participació d'altres grups organitzats o ciutadans a títol individual, que vulguin contribuir al desenvolupament dels seus objectius.

E-mail: coordeassbdsce@live.com

Telèfon: 669270888

Persona de Contacte: Sattar


Coordinadora de Jubilats i Pensionistes

Entitat sociocultural que tenen per funció coordinar les diferents associacions de jubilats i pensionistes de Santa Coloma. Recolzant les activitats que aquests organitzen. Dins de les seves activitats destaquem la seva adhesió a la Xarxa treballant per la convivència a la nostra ciutat.

Telèfon: 93.385.03.79

Adreça: C / President Lluís Companys, 9

Població: Santa Coloma Gramenet

 


ECO

L'entitat d'oci és una associació de joves que intenta fomentar diferents aspectes de la societat que avui dia creiem que s'haurien de treballar. 

Per realitzar les nostres expectatives, s' han realitzat un conjunt de projectes que fomentaran els diferents ideals que es volen treballar, per exemple:

Cap de setmana Otaku: projecte relacionat amb activitats i jocs entorn de la cultura japonesa. Amb aquest projecte fomentaven altres alternatives d'oci als joves de Santa Coloma.

Col·laboració en el projecte sobre els camps de treball a Bòsnia que organitzava l'Ajuntament.

Projecte a especificar per treballar el medi ambient en Santa Coloma.

Telèfon: 933855501

Adreça: C/Sant Jeroni, 3 (CRJ Mas Fonollar). 

Població: Santa Coloma de Gramenet


EDUCERE

L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un mateix projecte ben articulat en el qual els participants es formen treballant sobre les necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo"

Contactar preferentment per telèfon o email.

Web: www.associacioeducere.com

E-mail: associacioeducere@gmail.com

Telèfon: 653909528

Adreça: C / Sant Jeroni 1-3

Població: Santa Coloma de Gramenet


El Faro, Servei Social Evangèlic

Objectius

Promoure el benestar social en les situacions més desprotegides. Cercar els recursos més adients davant les sol · licituds i les necessitats que es detectin a cada persona a què acudeixi al servei. Potenciar l'autonomia personal en un nivell integral. Informar i orientar sobre els recursos socials i personals, segons la necessitat de cada usuari. Fomentar la participació de tots els membres del municipi en els programes d'actuació. Atendre les situacions de risc de caràcter urgent.

Web: www.serviciosocialelfar.org

E-mail: elfar@serviciosocialelfar.org

Telèfon: 934664703

Adreça: C / Roger de Llúria, 59

Població: Santa Coloma de Gramenet


Església Evangèlica de Catalunya

L'Església local a Santa Coloma de Gramanet ofereix els següents serveis i activitats. Culte els diumenges a les 11h, reunió de pregària els dimarts a les 20h, estudi bíblic, despatx pastoral els dimarts i divendres de 17 a 20h, servei de rober dimarts alternatius de 17,30 a 19,30 h.

Disposen de dues associacions dependents a Santa Coloma: Residència d'Avis Bet-San i El Far, Servei social evangèlic (Un centre d'atenció a menors en risc i un pis de reinserció de toxicòmans). A Santa Coloma són membres del Punt del Voluntariat (Aliments Creu Roja), de l'AAVV del Raval, i de la nostra Xarxa.

Web: www.iee-es.org

E-mail: jmedranocucurella@gmail.com

Telèfon: 93 3851662/647 08 78 45

Adreça: C / Francesc Julia, 17 

Població: Santa Coloma de Gramenet