L’equip docent actual de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres està integrat per 25 professors formats en les diferents especialitats.  Treballen amb una  estructura organitzativa que compta amb un Equip Directiu i diferents departaments: Llenguatge musical i Cant coral, Piano, Corda, Guitarra, Vent, Cant i Percussió.

El seu objectiu és lluitar per un model d’Escola que sigui pròxima a la ciutadania i a les seves necessitats, orientada a la integració, cohesió i dinamització, des de l’aprenentatge i divulgació de la música.

I per conèixer-los de més a prop aquí teniu una breu ressenya de cadascun d’ells i la filosofia de treball de cada departament.

EQUIP DIRECTIU

CARLES FRANCO Director i professor de violí. En acabar els estudis amb Eva Graubin a Barcelona, va continuar els seus estudis amb Santi Juan i més tard amb Pierre Amoyal a Laussane. Actualment és membre de l'Orquestra de Cambra de Granollers i l'Orquestra de Cambra del Maresme i col·labora amb l'Orquestra de Cambra de Vic i amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). A banda de les classes de violí és el director de l’orquestra de nivell elemental de corda de l’escola “La Corda Fluixa'.

ISABEL SOUTO Cap de Departament i professora de flauta travessera. Va estudiar als conservatoris de Getxo, Bilbao i posteriorment Karlsruhe (Alemanya). Va ser membre de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i de la Orquesta Sinfónica de Bilbao. En la actualitat compagina la tasca docent a la Escola i al Conservatori Superior del  Liceu amb la col•laboració amb diferents orquestres i agrupacions de cambra. És directora dels grups Little Winds i Silver & Black.

AMÀLIA LLORENTE Secretària acadèmica i professora d’acordió i Llenguatge Musical. Començà el contacte amb la música als sis anys de la mà de la professora Pilar Lizarralde. Va obtenir el Títol Superior de Música en l'Especialitat d'Acordió al C.S.M.M.B. Ha fet cursos amb professors i intèrprets de prestigi com Mogens Ellegaard i Stefan Hussong entre d'altres. Ha combinat la seva tasca pedagògica amb estudis d'altres especialitats musicals i universitaris com els de formació de Musicoteràpia. Ha estat component del Trio Tango a Tres. Ha treballat com a professora d'Acordió i de Llenguatge Musical a les Escoles Municipals de Sant Andreu i  la "Casa dels Nens" de Barcelona.