DEPARTAMENT DE PIANO

 

ÀNGEL PUIG Cap de departament i coordinador d’acompanyaments. Professor de piano i repertorista des del Curs 87-88. Ha ocupat diverses responsabilitats en el centre, ha estat Secretari Acadèmic i director de l’Escola del 2002 al 2010. Obté el Títol Superior de Piano al Conservatori de Música de Badalona, estudiant amb Nati Cubells i Eulàlia Solé. Posteriorment perfecciona la seva tècnica pianística amb Ma Jesús Crespo. És repertorista de corda.

FCO. JAVIER HERNANDO Professor de piano. Músic, especialitzat en Pedagogia. Va obtenir el Títol superior de música, especialitat pedagogia al CSM del Liceu, on va estudiar Piano amb Albert Giménez Attenelle. Posteriorment va ampliar la seva formació a l’Esmuc, on va estudiar Composició amb Christophe Havel i Albert Guinovart. Com a pedagog, participa habitualment en cursos, jornades, fòrums, congressos, etc. És professor de piano a l’EMM Can Roig i Torres des del curs 2009-2010 i repertorista de cors.

JOSEP M. GIRONELL Professor de piano i Llenguatge Musical i repertorista de cant. Ha estat format en els conservatoris de Girona i Badalona ampliant els estudis amb el pianista i compositor David Padrós. S'ha especialitzat com a repertorista de cant sota el mestratge de Manuel García Morante, Àngel Soler i Dalton Baldwin. Ha gravat dos CD amb la mezzosoprano Àngels Busquets: "Present de Cançons" i Música Oblidada". És professor de L'EMM de Sta. Coloma de Gramenet des del curs 1984-85.

ESPERANZA MUÑOZ, Professora de piano, obté el títol superior en aquesta especialitat al conservatori de Liceu on estudia amb el pianista Ramón Coll. Posteriorment, fa un postgrau amb l’Edith Fisher. Des de l’any 1994 és professora de piano a l’escola de música Can Roig i Torres i repertorista de corda. Llicenciada en història, és professora des de l’any 2004 a l’escola de secundària Manent Rambla.

ÀLEX RAMÍREZ, Professor de piano. Es graduà al CSML amb les màximes qualificacions, i obtenint el premi d’honor del conservatori. Posteriorment estudià a Madrid amb J. Colom (de qui fou professor assistent), i rebé els consells d’A. de Larrocha i B. Greenhouse, entre molts d’altres. La música de cambra és la seva ocupació principal, sent premiat en diversos concursos nacionals i internacionals, i actuant a moltes de les sales més emblemàtiques de l’estat, i a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. Com a docent, ha treballat a CSML, CSMA i CSMIB, entre d’altres centres. És professor de l’escola des del curs 2005/06 i repertorista de flauta travessera i corda.