DEPARTAMENT DE PIANO

“Treballem amb la voluntat de potenciar les qualitats musicals dels nostres alumnes i formar-los en la tècnica pianística;  amb la finalitat de que  es pugui expressar a través de la música”.

 

JOSEP M. GIRONELL, Cap de Departament.

ÀNGEL PUIG, Coordinador d’acompanyaments. Professor de piano i repertorista des del Curs 87-88. Ha ocupat diverses responsabilitats en el centre, ha estat Secretari Acadèmic i director de l’Escola del 2002 al 2010. Obté el Títol Superior de Piano al Conservatori de Música de Badalona, estudiant amb Nati Cubells i Eulàlia Solé. Posteriorment perfecciona la seva tècnica pianística amb Ma Jesús Crespo. És repertorista de corda.

ÀLEX RAMÍREZ, Professor de piano. Es graduà al CSML amb les màximes qualificacions, i obtenint el premi d’honor del conservatori. Posteriorment estudià a Madrid amb J. Colom (de qui fou professor assistent), i rebé els consells d’A. de Larrocha i B. Greenhouse, entre molts d’altres. La música de cambra és la seva ocupació principal, sent premiat en diversos concursos nacionals i internacionals, i actuant a moltes de les sales més emblemàtiques de l’estat, i a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. Com a docent, ha treballat a CSML, CSMA i CSMIB, entre d’altres centres. És professor de l’escola des del curs 2005/06 i repertorista de flauta travessera i corda.

ESPERANZA MUÑOZ, Professora de piano, obté el títol superior en aquesta especialitat al conservatori de Liceu on estudia amb el pianista Ramón Coll. Posteriorment, fa un postgrau amb l’Edith Fisher. Des de l’any 1994 és professora de piano a l’escola de música Can Roig i Torres i repertorista de corda. Llicenciada en història, és professora des de l’any 2004 a l’escola de secundària Manent Rambla.

FCO. JAVIER HERNANDO, Professor de piano. Músic, especialitzat en Pedagogia. Va obtenir el Títol superior de música, especialitat pedagogia al CSM del Liceu, on va estudiar Piano amb Albert Giménez Attenelle. Posteriorment va ampliar la seva formació a l’Esmuc, on va estudiar Composició amb Christophe Havel i Albert Guinovart. Com a pedagog, participa habitualment en cursos, jornades, fòrums, congressos, etc. És professor de piano a l’EMM Can Roig i Torres des del curs 2009-2010 i repertorista de cors.

Imatge de l'equip docent
Imatge de l'equip docent