DEPARTAMENT DE CORDA

“Des de l' inici dels temps, allà quan es va inventar la primera cançó de bressol, en totes les cultures les persones canten, toquen i ballen juntes. Junts intentem transmetre la nostra passió per la música i els seus secrets amb els instruments de corda. Pensem que la música és la comunicació basada en les emocions. Per això el nostre objectiu és activar els dits per acaronar i fer vibrar l’ànima”

ELISABETTA RENZI
, Cap de Departament. Obté el diploma Superior de Violoncel amb el màxims honors al Conservatori Superior de Música “A. Casella” de l’Àguila-Itàlia. Segueix la seva formació rebent classes magistrals d’instrument i música de cambra amb els Mestres: André Navarra, Franco Rossi, Mario Brunello i Maud Tortellier. A Espanya amb els Mestres: Marçal Cervera, Nèstor Eidler, Lluís Claret, entre altres. També és Professora de Violoncel i Música de Cambra a l'Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès i l'IEA (Institut Escola Artístic de Música i Dansa ) Oriol Martorell a Barcelona.

GLÒRIA MIQUEL, Professora de viola i coordinadora de CRIC (Curs rotatiu d’instrument col•lectiu). Comença els estudis de música de piano als sis anys i els perfecciona amb Ludovica Mosca a Barcelona i Frédéric Gevers a Anvers (Bèlgica). L'any 1985 es trasllada a Brussel•les per a estudiar la viola amb Ervin Schiffer i Marjolein Knaven. Col•labora amb diferents orquestres i grups de cambra, tant amb el piano com amb la viola. Des de l'any 1982 es dedica a la docència. Va estar professora de piano dels Conservatoris de Manresa i Cambrils. Actualment combina la seva tasca docent amb el Conservatori del Liceu de Barcelona. El que més li apassiona es veure créixer als seus alumnes com a persones i com a músics, i organitzar activitats per gaudir fent música en grup.

JESÚS LLADÓ
, Professor de violí i director d'orquestra de l'Escola de Música Santa Coloma de Gramenet i, de l'Escola de Música i Conservatori de Grau Professional d'Igualada, on ha desenvolupat la seva tasca professional les darreres dècades. Va néixer destinat a exercir de mestre concertant i a "salvar els mots". Ha estat membre de l’equip directiu com a Secretari acadèmic

STANISLAVA STOYANOVA, Professora de contrabaix. Llicenciada en música i pedagogia musical per la National Academy of Music, Sofia, Bulgària i Magister of Art a la Universitat fuer Musik i Dartstellende Kunst, Wien, Austria, beca europea a l’ Scuola de alto perfezionamento musicale, Saluzzo, Italia. Titullar de Residenz Orquestra, Wien i Academy Orquestra,Sofia.
Col•labora habitualment amb orquestra de Liceu, Barcelona , l’OBC, entre d’altres... Professora l’Escola des de l’any 2009 i també al Conservatori de Girona

BERNAT BOFARULL, Professor de violí, viola i música de cambra. Es gradua a la Hogeschool voor de Kunsten of Utrecht (Països Baixos) l’any 1997. Com a violinista i violista ha estat col•laborador habitual de les principals agrupacions del país i ha format part d’agrupacions cambrístiques com Barcelona Collage i Quartet Qvixote. Actualment és membre de l’ Orquestra Simfònica Càmera Musicae i del  Murtra Ensemble.
Professor des del 2003 de  l’Escola Municipal Can Roig i Torres i director de la Camerata de Gramenet.

CARLES FRANCO, Professor de violí i director de l’orquestra infantil “La Corda Fluixa”


Imatge de l'equip docent
Imatge de l'equip docent