DEPARTAMENT DE GUITARRA

“La nostra tasca pedagògica, el que ens motiva i il•lusiona, no és només ensenyar a tocar la guitarra als nostres alumnes, sinó transmetre’ls tot el que la música pot fer per ells, ajudar-los a créixer com a persones, imprimir-los dels valors, de la constància, la paciència, la companyonia, la solidaritat, i, per suposat, l’amor a l’instrument i a la música en general”

CARLES M. EROLES, Cap de Departament. Professor Superior de guitarra. Ha estudiat amb Lluís Gàsser, D. Russell, José Tomás, S. Aruta…Concerts a la Sala de Cámara de la Filarmónica de Berlín, Copenhagen, Nàpols, Malta, Chile…Premiat al II Concurso Nacional de Interpretación ONCE ’87. Estudis de composició amb V. Acuña, L. Balada, D. Padrós, A. Llanas, X. Boliart, H. Zender, I. Fedele i W. Zimmermann. Ha compost obres per conjunts de cambra, orquestra, banda… interpretades a Espanya, EEUU, Holanda, Itàlia, Argentina, Irlanda, Grècia… premiades a concursos nacionals i internacionals (Arezzo, Girona, Volos…). Ha publicat en Clivis, Dinsic, La Mà de Guido, Periferia, Boileau i algunes de les seves obres han estat gravades en CD. És director del grup de guitarres  dels alumnes més grans Sistrings.

MAITE FOLQUÉ
, Professora de guitarra i directora del grup de guitarres d’alumnes petits Trastets.

CHIARA GIANI,  Llicenciada a l'Esmuc en guitarra clàssica l'any 2007 va estudiar amb guitarristes de renom com Xavier Coll, Alex Garrobé i Feliu Gasull, qui la va animar a escriure els arranjaments que acabarien donant com a fruit el seu àlbum "Un sordo s'ho escoltava" on barreja totes les seves influències musicals amb la música tradicional catalana. Com a guitarrista, baixista i mandolinista es mou entre diversos estils musicals (tradicional, clàssica, moderna) havent creat projectes com Xalupa on es destaca la participació de Sílvia Pérez Cruz i posteriorment de Laura Simó, i havent participat en projectes d'altri com Joan Vinyals, Indira i la Sam's Blues Band. És directora del grup de guitarres d’alumnes mitjans  Acord’Ats.

JOAN CARLES MARTÍNEZ, Va cursar el grau superior de guitarra amb el mestre José Tomàs, obtenint Menció Honorifica al finalitzar la carrera. Intèrpret de guitarra i especialista en educació corporal. Te obra editada i estrenada en diversos festivals internacionals de música contemporània i com a intèrpret en discogràfiques a nivell nacional. El seu interès per l’ensenyament de la pràctica instrumental busca una vinculació en la formació del músic-instrumentista, la persona i el seu entorn.Imatge de l'equip docent
Imatge de l'equip docent