DEPARTAMENT DE LLENGUATGE MUSICAL i CANT CORAL

JORDI RIBELL, Cap de departament de Llenguatge Musical, coordinador de Nivell Mitjà i professor de Llenguatge Musical. Professor  titulat superior de música en l’especialitat clave i baix continu. Autor de "Flor de gel" per a piano sol (Ed. Boileau) i dels volums 1 i 2 de la col•lecció "Mestres Catalans Antics" (Ed. Trito). Té enregistrat el Cd "Sopla, Zéfiro blando" amb la Camerata Catalana XVIII per Columna Música. És intèrpret de música antiga en diverses formacions a Catalunya. És repertorista de clarinet , saxo i vent metall.

SYLVIANA DICOVSKIY, Coordinadora d’ Iniciacions i sensibilització i professora de Llenguatge Musical. Especialista en les Iniciacions Musicals dels més petits, en Música per a Nadons i les seves Famílies, i Teràpia Vocal.

Professora de Música amb l’especialitat  de Flauta Travessera. Ha realitzat els Màsters en Vocal Coaching de l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i en Mediació Tècnica Corporal (UAB).

Autora dels contes musicals didàctics de la col·lecció sons: Ton i Rita, i dels llibres d’iniciació a la música Fem música Amb els Bum Bum  per a 3, 4 i 5 anys de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

JOSEP M. GIRONELL, Coordinador de Nivell Ampliació. Professor de piano i Llenguatge Musical i repertorista de cant. Ha estat format en els conservatoris de Girona i Badalona ampliant els estudis amb el pianista i compositor David Padrós. S'ha especialitzat com a repertorista de cant sota el mestratge de Manuel García Morante, Àngel Soler i Dalton Baldwin. Ha gravat dos CD amb la mezzosoprano Àngels Busquets: "Present de Cançons" i Música Oblidada". És professor de L'EMM de Sta. Coloma de Gramenet des del curs 1984-85.

ÀNGEL PUIG, Cap de departamento i coordinador d’acompanyaments. Professor de piano i repertorista des del Curs 87-88. Ha ocupat diverses responsabilitats en el centre, ha estat Secretari Acadèmic i director de l’Escola del 2002 al 2010. Obté el Títol Superior de Piano al Conservatori de Música de Badalona, estudiant amb Nati Cubells i Eulàlia Solé. Posteriorment perfecciona la seva tècnica pianística amb Ma Jesús Crespo. És repertorista de corda.

AMÀLIA LLORENTE, Professora d’acordió i directora dels grup d’acordió de petits Grupau i del grup d’alumnes grans d’acordió.

ANNA FERNÁNDEZ, Professora de Cant Coral. Mezzosoprano i directora coral. Llicenciada en cant líric per l'ESMUC, ha realitzat concerts com a solista a diferents escenaris de Catalunya i els Països Baixos. Ha format part i ha sigut assistent de direcció del Cor Vivaldi, i ha cantat al Cor Francesc Valls, de la Catedral de Barcelona. Va treballar com a directora coral a l'American School of The Hague (Països Baixos), i s'ha format amb mestres com Melissa Maas Richardson, Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, entre d'altres. Ha estat professora de cant, piano, llenguatge musical i cant coral a diferents escoles de música de Catalunya.