L’equip docent actual de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres està integrat per 25 professors formats en les diferents especialitats.  Treballen amb una  estructura organitzativa que compta amb un Equip Directiu i diferents departaments: Llenguatge musical i Cant coral, Piano, Corda, Guitarra, Vent, Cant i Percussió.

El seu objectiu és lluitar per un model d’Escola que sigui pròxima a la ciutadania i a les seves necessitats, orientada a la integració, cohesió i dinamització, des de l’aprenentatge i divulgació de la música.

I per conèixer-los de més a prop aquí teniu una breu ressenya de cadascun d’ells i la filosofia de treball de cada departament.

EQUIP DIRECTIU

“Ens apassiona el treball en equip i la relació amb les persones. Investiguem la millor manera de motivar als alumnes. Ens agrada innovar sense oblidar d’on venim”.

MAITE FOLQUÉ, Directora i professora de guitarra, titulada  superior d’aquesta especialitat al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (CSMMB), va estudiar amb el professor Jordi Codina. Membre fundadora del Barcelona Guitar Quartet des de 1983 amb qui ha actuat en les principals capitals europees i  a sales i Festivals de primera línea com al Palau de la Música de Barcelona, Festival Castell de Peralada, Ljubljana International Summer Festival, Konzerthaus de Viena, Konzerthaus de Berlín, Fundación Juan March, Auditori de Barcelona, Prague Autumn Festival, La Habana Festival de música, Philippines Auditorium, Ankara International Music Festival, entre d’altres. Entre 1991 i 1997 van mantenir en repertori un programa en col·laboració amb la cèlebre soprano Victoria de los Ángeles.

CARLES FRANCO, Cap d’estudis i professor de violí. En acabar els estudis amb Eva Graubin a Barcelona, va continuar els seus estudis amb Santi Juan i més tard amb Pierre Amoyal a Laussane. Actualment és membre de l'Orquestra de Cambra de Granollers i l'Orquestra de Cambra del Maresme i col·labora amb l'Orquestra de Cambra de Vic i amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). A banda de les classes de violí és el director de l’orquestra de nivell elemental de corda de l’escola “La Corda Fluixa'.

AMÀLIA LLORENTE, Secretària acadèmica i professora d’acordió i Llenguatge Musical. Començà el contacte amb la música als sis anys de la mà de la professora Pilar Lizarralde. Va obtenir el Títol Superior de Música en l'Especialitat d'Acordió al C.S.M.M.B. Ha fet cursos amb professors i intèrprets de prestigi com Mogens Ellegaard i Stefan Hussong entre d'altres. Ha combinat la seva tasca pedagògica amb estudis d'altres especialitats musicals i universitaris com els de formació de Musicoteràpia. Ha estat component del Trio Tango a Tres. Ha treballat com a professora d'Acordió i de Llenguatge Musical a les Escoles Municipals de Sant Andreu i  la "Casa dels Nens" de Barcelona.

Imatge equip directiu
D'esquerra a dreta, Amàlia Llorente, Maite Folqué i Carles Franco