Esport

fot d'una persona fent gimnasia

Activitats físiques per a la gent gran

Amb el propòsit de facilitar un confinament actiu i saludable per a la gent gran, la Gerència de Serveis d’Esports, de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, ofereix una sèrie de «píndoles d’activitat física» adreçades especialment a aquest sector de la població, sota la proposta «Cuida’t la salut a través del moviment». El contingut es dividirà en 10 vídeos d'aproximadament 15 minuts de durada, elaborats per l’Ofèlia Gusi, llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport, especialitzada en serveis d'activitat física per a la gent gran.

Podeu consultar tota la informació al respecte i accedir al primer capítol a través del següent enllaç: diba.cat/cuidatlasalut

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment al respecte.

#Joemquedoacasa, però... em cuido a través del moviment.

Activitats físiques en confinament

Estar  en  confinament  no  vol  dir  estar-se  quiet/a.  Si  la  teva  salut  t’ho  permet,  és  un  bon moment  per  fer  activitats  que  ens  facin  mantenir  el  cos  i  la  ment  sanes.  En  aquest  apartat trobareu  activitats  per  a  totes  les  edats  i  condicions  físiques.

 • El  CER Raval  ens  ofereix  classes  dirigides  a  través  de  sessions  en directe  d’Instagram  i  classes  gravades.
 1. Facebook CER Raval
 2. Instagram CER Raval
 • L’Associació  Esport  i  Salut  ofereix  vídeos  d’exercicis  on  la  gent  gran  són  els  i  les protagonistes.
 1. Facebook Associació Esport i Salut
 2. Instagram Esport i Salut
 3. Instagram Associació Esport i Salut
 • Aikido  Santa  Coloma  També  ens  deixa  uns  vídeos  on  poder  entrenar  aquesta disciplina

Instagram Aikido Santa Coloma

 • Exercicis  de  mobilitat  articular,  treball  de  core  (tòrax-tronc),  de  força  i  d’equilibri  al canal  de  YouTube:  salutgeneralitat.
 1. Video 1
 2. Video 2
 3. Video 3
 • L'Associació Seimar Dojo des del principi del confinament estan fent vídeos de classes fàcils tant de karate infantil com de defensa femenina:
 1. Youtube
 2. Facebook
 3. Instagram

Vídeos d'Isa Dance

Tots els divendres a les 18:30 la Isabel Martínez de Isa Dance, ens farà una classe per poder moure el nostre cos. A  més, podreu veure els seus vídeos de balls pas a pas al seu instragram.