Medi Ambient

foto d'un bosc

Ecometropoli

Des del Servei de Medi Ambient mitjançant el Centre d'educació Medioambiental d'Ecometropoli estem elaborant recursos pedagogics per a que els/les nens/es des de casa seva facin manualitats amb temàtica mediambiental i sobre la biodiversitat. Enllaçem un exemple publicat a les xarxes i les imatges.

https://www.facebook.com/208225475870278/posts/4264254493600669/

 

Qui diu que des de casa no podem aprendre un munt de curiositats de la natura i del nostre entorn? Durant aquests dies, l'equip d'Ecometròpoli es suma al #joemquedoacasa i us proposarem diferents activitats perquè utilitzeu la vostra imaginació, creativitat i sigueu uns grans exploradors de la natura.
Avui ens endinsem en el món de les marietes amb dos activitats ben entretingudes.

**** TITELLA MARIETA****
Clica en l'enllaç, i descarrega't el tutorial per fer una titella de marieta. Tindràs un munt d'històries per imaginar
https://drive.google.com/open?id=1QplXWbNLiSi4vx9KGcA8DngOgAuTAc_k

**** MARIETA 3D****
Clica en l'enllaç, i descarrega't la plantilla per crear una marieta 3D feta amb paper.
https://drive.google.com/open?id=1sw-LPicI0ENsKJdRpMgR2yOVdbxK1gMa

Ja esteu subscrits a la nostra newsletter? si no és el cas, i voleu rebre totes les activitats i novetats, cliqueu al següent enllaç

http://eepurl.com/drBYvX

Protecció d'animals

Des de la Protecció dels Animals seguim vetllant pel rescat de gats i servei de recollida de gossos abandonats. A més hem creat un nou servei amb el Punt del Voluntariat per propietaris hospitalitzats que no tingui familiar, veïns i amics per deixar el seu Animal de companyia.

Zoo de Barcelona

Aquí podreu trobar l'enllaç de les activitats que estan fent des del Zoo de Barcelona per aquesta etapa de confinament i tancament d'escoles.

Esperem que pugueu gaudir, divertir-vos i alhora aprendre sobre la conservació de la biodiversitat.