Gent gran

La Gent Gran és un col·lectiu de risc davant el COVID-19. Saber com els i les pot afectar i com els i les podem ajudar, es fonamental. Des de l’Ajuntament posem a disposició una sèrie d’enllaços d’interès amb la gent gran.

foto d'unes mans d'una àvia

Entitats del voluntariat

  • Si coneixes alguna persona gran que se sent sola posa’t en contacte amb el 630539162 o envia e-mail a ggalceran@amicsdelagentgran.org per a cercar l’acompanyament d’una persona voluntària.
  1. Reforç i estimulació de la memòria i la Salut: REM A DISTÀNCIA
  2. Que li portin dilluns i dimecres el dinar a casa: DIINA A DISTÀNCIA
  • L’entitat Ajudam Predegent acompanya a les persones grans en els seus domicilis amb activitats físiques, consells d’hàbits saludables, sessions de mindfulness, música, estimulació cognitiva, etc. Contactar per e-mail a info@associaccioajudam.cat o trucant al 934684550. Per tal que aquest acompanyament sigui extensiu a tothom és de lliure accés mitjançant la web associacioajudam.com o l’espai específic UnSomriureDesDeCasa

 

 

Consells i exercicis per a la gent gran

A la pàgina de facebook de l’Associació Ajudam Predegent trobareu un seguit d’exercicis d’estimulació cognitiva, consells i propostes molt interessants per la gent gran.

Vídeo explicatiu

Com afecta el coronavirus a la gent gran?

El Dr. Antonio San José Laporte, Cap de Secció de Medicina Interna - Geriatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron ens ho explica.

Manual

L’Entitat Amics de la Gent Gran ha creat un manual per fer trucades d’acompanyament davant el coronavirus.

Que trobarem al manual?

1.      A trets generals, com ha de ser la trucada?

2.      Recomanacions relacionades amb el benestar psicològic.

3.      Recomanacions relacionades amb la dinamització de la trucada.

4.      Guió de trucada durant el confinament pel COVID-19.

5.      Recursos útils.

Soc una persona gran necessito que em portin compra a casa, com ho faig?

Si ets una persona gran i vols comprar per telèfon i que t’emportin la compra a casa, a l’apartat de comerç trobarem un llistat de comerços que ofereixen aquest servei.