Registre Ciutadà

logo registre ciutadà

El Registre Ciutadà es crea per recollir les dades de totes aquelles persones que, voluntàriament, manifesten el seu interès per participar o col·laborar en la definició i execució de les polítiques municipals. 

Què és el Registre Ciutadà?

És una base de dades on es poden inscriure les persones interessades en participar en qualsevol àmbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre Ciutadà rebran informació de les iniciatives de participació que s'impulsin des de l'Ajuntament: processos de participació, fòrums ciutadans, consells consultius, consultes, voluntariat, etc.

Per obtenir més informació sobre aquest tema i altres vies de participació entra a l'apartat de Govern Obert d'aquest espai web

Qui si pot apuntar?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys empadronats a la ciutat de Sta. Coloma que tinguin interès en contribuir a la ciutat. 

Com apuntar-se? Canviar les dades de contacte? O donar-se de baixa?

Per inscriure's cal omplir aquest formulari online del Registre Ciutadà. També es pot emplenar la part retallable del tríptic informatiu i entregar-lo a l’OIAC, en els Centres Cívics i en les biblioteques de la Ciutat.

Cada quatre anys l´Ajuntament farà una actualització de les dades per regularitzar la informació del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta petició.

Què he de fer un cop m'he inscrit?

Un cop inscrits en el Registre, rebreu la Guia Fàcil del Reglament de participació ciutadana i govern obert on s´explica, en un llenguatge senzill, els canals de participació que pots trobar. Alhora l´informarem dels principals afers municipals, de les qüestions relacionades amb la participació i l’associacionisme, de qualsevol iniciativa que es prevegi iniciar i d´altres informacions que puguin ser del vostre interès. 

Núria Parlon - Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Complir amb el nou Reglament de Participació Ciutadana, sí; però també avançar en les noves formes de relació entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la ciutadania. La creació del Registre Ciutadà és un pas més en aquesta nova etapa en què les relacions, gràcies a les noves tecnologies, són més directes i fluïdes.

Si tens més de 16 anys i t’interessa la millora de la teva ciutat, no tens excusa. Ja t’hi pots inscriure al registre. D’aquesta manera t’assegures rebre directament tota la informació sobre els processos participatius que posi en marxa l’Ajuntament.

Seguirem relacionant-nos  per diferents canals, però la creació del Registre ens permetrà ser rigorosos, per ambdues parts. Com és lògic, les dades facilitades, que es mantindran confidencials, es podran canviar o anul·lar. A més farem una revisió cada quatre anys. Així tindrem sempre un llistat de ciutadans i ciutadanes interessats i actius amb els quals podrem interactuar amb eficàcia.

Logo jo m'iplico. Accés al formulari de registre
Inscripció al registre