Recorregut realitzat

PAS A PAS ...ACONSEGUIR QUE LA  CIUTAT DE  SANTA COLOMA DE GRAMENET TINGUI “CONSELL DE GENT GRAN”

A continuació trobareu els passos s’han donat i els que resten per que la ciutat de Sant a Coloma de poguí contar amb “Consell de Gent Gran”

PRIMERA FASE

Divendres,  1 d’octubre de 2021, coincidint amb la celebració del  “Dia Internacional de les persones d’edat”, es va realitzar la conferencia amb el tema  Proposta de reglament del Consell de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet" i es va presentar el document de punt de partida.

 

SEGONA FASE

El dia 14 de juny de 2022, a la biblioteca de Singuerlín, va tenir lloc el Taller participatiu per parlar del reglament del Consell de la Gent Gran a Santa Coloma de Gramenet, on es va debatre i recollir aportacions relacionades amb el document.

Fruit d’aquesta sessió es va refer el document per incorporar les aportacions de millora que es van realitzar, per tornar a fer la devolutiva de l’ultima versió del document, a cada una de les persones assistents al taller; així com fer-ho públic.

TERCERA FASE

Al mes de juliol de 2022 es va aprovar a la sessió ordinària del Ple  Municipal el text definitiu del Reglament del Consell de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet.