Comissió escola

Comissió Escola Santa Coloma
Aquesta comissió sorgeix com a resultat del procés de governança de la Comissió de seguiment de les obres del Passeig de la Salzereda.

La Comissió de l’Escola Santa Coloma vol ser una eina per tal d’incorporar en el disseny del Passeig les aportacions fetes pels i les alumnes del centre.  Recollir les aportacions  sobre els jocs, l’espai verd, i les diverses necessitats de la canalla i les seves famílies serà objecte del treball de la comissió  per després traslladar-ho al projecte definitiu del nou passeig.

foto de la reunió de la comissió escola
Reunió Comissió Escola Santa Coloma el 17 de maig de 2018.

Actes de la Comissió Escola

Lista de archivos
Nom de fitxer Informació
icon Comisisó de Treball: Escola Santa Coloma

Acta de la reunió celebrada el 17 de maig de 2018

199 KB

Treball amb les nenes i nens de l'Escola Santa Coloma

El document que us presentem és un recull descriptiu de les dues sessions de treball que la direcció i els nens i nenes de l’Escola Santa Coloma han fet per tal de fer propostes sobre com els agradaria que fos el futur Passeig de la Salzereda. Les dues sessions de treball han estat dinamitzades per l’Associació Equal Saree i s’han realitzat amb l’assemblea de representants de primer a sisè curs, en total 10 nenes i 8 nens. Els i les representants han transmès l’activitat a la resta de l’alumnat i s’ha fet treball complementari a les diferents classes per fomentar la participació de tot l’alumnat. Les aportacions han quedat recollides en un mapa de propostes  i s’han traspassat a l’equip redactor del projecte per tal que s’incorporin, en la mesura possible, al projecte que s’està redactant.  Des d’un punt de vista pedagògic sembla molt interessant fomentar la participació de la canalla en els afers de la ciutat. D’aquesta senten la ciutat com un espai propi i se senten protagonistes de les transformacions que en ella es fan, adaptant-les també a les seves necessitats. Aquest projecte s’explicarà en el Consell d’infància de la ciutat.

Descarrega document en format pdf