Urbanitzem els carrers Sant Lluís i Perú (Entre c. Sant Lluís i c. Alella)

El carrer de Sant Lluís passa a ser un nou vial de vorera continua amb un carril de circulació de 3,30 m d’amplada.
S’habilita una línia d’aparcament en la vorera dreta en el sentit de la marxa des de la rambla del Fondo al carrer d'Alella. Entre aquest carrer i el carrer Mare de Déu de la Mercè es prohibeix l’aparcament i es completa amb nou arbrat a la vorera parell (esquerra en el sentit de la marxa). Pel que fa al carrer Perú passa a ser una via accessible amb voreres i calçada a diferent nivell. El sentit de la circulació de vehicles ara serà de baixada amb una línia d’aparcament en cordó a la dreta en el sentit de la marxa. Se soterren les línies aèries de les companyies de serveis, es renova la xarxa d’enllumenat i s’instal·la nou mobiliari urbà.


Per una ciutat més sostenible
En conjunt s’urbanitzen 5.780 m2 amb l’execució d’un nou compromís amb la ciutadania inclòs al Pla d’Acció Municipal (PAM), vinculat al Pla de Barris de vianants i el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible per tal d’avançar en l’objectiu comú d’assolir una ciutat més sostenible, en un entorn més amable, de major accessibilitat i més respectuós amb el Medi Ambient. Aquesta proposta s’ha confeccionat mitjançant un procés de participació ciutadana per tal d’executar el projecte constructiu en funció de les necessitats dels usuaris.

Invertim en vida

Hem iniciat una sèrie de remodelacions i actuacions urbanístiques en diferents zones de la ciutat que culminen en bona part un conjunt de projectes estratègics i compromisos amb la ciutadania com són el Pla d'Acció Municipal (PAM), la Pinta Verda, el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i el Pla de Barris per a vianants, entre d'altres. Es tracta de transformacions que milloren la qualitat de la ciutat, que anticipen una Santa Coloma que prioritza les persones sobre els vehicles i reforça el seu caràcter de ciutat acollidora, sostenible, amb qualitat de vida, generadora d'oportunitats, promotora de la inclusió social, l'ocupació i la convivència. Un horitzó que totes i tots plegats aconseguirem.