Reurbanitzem el Pg. Llorenç Serra (entre Av. Santa Coloma i Pg. Salzereda)

Aquesta actuació és la de major superfície (25.860M2) i implica una completa remodelació d’ambdós passeigs, la segona fase d’en Llorenç Serra i la primera del de Salzereda.
Reurbanitzem el Pg. Llorenç Serra (entre Av. Santa Coloma i Pg. Salzereda) amb una ampliació de voreres, nou arbrat, nou enllumenat i mobiliari. A més, incorporem un carril bici metropolità en el tram Av. Santa Coloma-Av. Generalitat que estarà segregat i gaudirà d’arbrat propi. Es renova alhora el pont vell eixamplant voreres, renovant l’enllumenat i incorporant el carril bici metropolità. Pel que fa al Pg. Salzereda (entre carrer Lluis Companys i carrer Pompeu Fabra) s’elimina el pas de vehicles sota el pont vell i es crea una rotonda a l’encreuament amb el Pg. Llorenç Serra.

Un entorn més sostenible i més saludable
Aquesta remodelació culmina una  part d’un conjunt de projectes estratègics com ara la Pinta Verda, el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i el Pla de Barris per a vianants. Transformacions encaminades a la millora de la vida ciudadadana, dels seus veïns i veïnes, prioritzant els seus interessos expressats en els diferents consultes i processos de participació, amb l'objectiu d'una ciutat més amable per a tothom. Un horitzó que aviat aconseguirem.

Invertim en vida

Hem iniciat una sèrie de remodelacions i actuacions urbanístiques en diferents zones de la ciutat que culminen en bona part un conjunt de projectes estratègics i compromisos amb la ciutadania com són el Pla d'Acció Municipal (PAM), la Pinta Verda, el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i el Pla de Barris per a vianants, entre d'altres. Es tracta de transformacions que milloren la qualitat de la ciutat, que anticipen una Santa Coloma que prioritza les persones sobre els vehicles i reforça el seu caràcter de ciutat acollidora, sostenible, amb qualitat de vida, generadora d'oportunitats, promotora de la inclusió social, l'ocupació i la convivència. Un horitzó que totes i tots plegats aconseguirem.

Mapa amb la intervenció
Fitxa tècnica
Imatge virtual

Alteracions del trànsit per les obres

Noves alteracions del trànsit al Passeig d'en Llorenç Serra des de el proper dilluns 9 de juliol i fins a finals d'agost

  • Passeig Salzereda tallat entre c. Pompeu Fabra i passeig Llorenç Serra en sentit Can Peixauet
  • Pont de Santa Coloma, reducció a dos carrils un per cada sentit de la circulació
  • Es manté el canvi de sentit del c. Sant Joaquim
  • Accés recomanat a zona de Can Peixauet per Llorenç Serra i Av. Santa Coloma, rondes o zona de La Maquinista